Loredana Chivu și None de la Puterea Dragostei, atingeri senzuale în public! Cum au fost surprinși cei doi

Cum au fost surprinși None de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu în public! Avem imaginile!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Acum nu mai este un secret că Loredana Chivu și None de la Puterea Dragostei formează cel mai nou cuplu printre vedetele din România!

  Cei doi au luat parte împreună la o petrecere seara trecută, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care Loredana Chivu le-a posta pe rețelele de socializare! Blondina apare de gât chiar cu iubitul ei, None, fost concurent la Puterea Dragostei.

  Citeste si: Reacția Loredanei Chivu după ce a aflat că a ars Catedrala Notre-Dame. Atât a putut să scrie despre distrugerea a 850 de ani de istorie

  fara descriere

  Alături de prieteni, Loredana Chivu și None de la Puterea Dragostei s-au fotografiat aproape ”lipiți” unul de celălalt. Frumoasa blondină l-a ținut cu mâna de gât pe partenerul ei. Când seara ”s-a încins”, cei doi au dansat și de data aceasta au fost surprinși în ipostaze foarte senzuale în public. None a ținut-o pe iubita lui în brațe toată seara! Iată imaginile!

  Citeste si: Loredana Chivu, primele declarații despre noul ei iubit, None de la Puterea Dragostei! Ce mesaje își trimit cei doi îndrăgostiți

  Citeste si: Loredana Chivu a luat o decizie după ce s-a combinat cu None de la Puterea Dragostei: „Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii”

  Loredana Chivu vrea să se căsătorească și să aibă copii

  Blonda pare să fie dispusă să renunțe la viața pe care o are acum, la dans și la petrecerile în club în favoarea unei vieți mult mai liniștite. Chiar ea a sus că vrea să se căsătorească și să aibă copii de creșterea cărora să se ocupe.

  „Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii. Am timp să îi fac pe toți, toate la timpul lor. Nu am fost cerută încă. Dacă sunt măritată nu voi mai putea să dansez pentru că deja am început să pun bazele unei afaceri și o să mă ocup de altceva”, a mai spus Loredana Chivu.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate