Incredibil! Ce relaţie este între Jador şi Diana Belbiţă? Vezi mesajele uluitoare dintre ei! "Să te duci în casă" EXCLUSIV!

Jador şi Diana Belbiţă, ce relaţie este între ei? Vezi ce mesaje îşi dau cei doi.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Spre bucuria susţinătorilor lui, Jador participă şi la al doilea sezon al emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei. Artistul a fost favoritul publicului în ultimele luni, acesta obţinând punctajul maxim de la fanii producţiei. Pe reţelele de socializare cântăreţul are comunităţi uriaşe de prieteni, pe instagram acesta bucurându-se de aproape 500.000 de urmăritori cărora le scrie mereu mesaje de apreciere şi de recunoştinţă.

Citeste si: Bogdan Mocanu spune TOT ce are pe suflet după marea finală! Vezi ce simte cu adevărat pentru Roxana! Doamne, ce poveste nebună de dragoste! "Frumos" EXCLUSIV!

fara descriere

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro.

Jador şi Diana Belbiţă, ce relaţie este între ei? "Are mulţi duşmani acolo"

fara descriere

Ei bine, printre susţinătorii lui se numără şi Diana Belbiţă, "prinţesa războinică" din primul sezon al supershow-ului Exatlon. De curând, sportiva i-a lăsat solistului un comentariu, de pe pagina ei oficială, care a pus oamenii pe "jar". Luptătoarea MMA i-a trimis lui Jador o coroană, şi săgeţi cu "top", un compliment uriaş exprimat în emoticons. Imediat fanii au început să o întrebe ce relaţie are cu artistul, de unde se cunosc şi dacă are de gând să meargă la Puterea Dragostei. "Ar fi fain să te duci în casă, Diana, să-l ajuţi pe Jador, că are mulţi duşmani acolo", a scris o femeie.

Citeste si: Mocanu a spus totul despre iubirile sale de la Puterea Dragostei! Se împacă sau nu cu Roxana?! A dezvăluit și dacă revine în sezonul 2 al show-ului

"Cred că se descurcă şi singur", a răspuns tânăra, apoi a fost întrebată dacă are, serios, de gând să intre în casă.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate