Incredibil, cum s-au îmbrăcat Brigitte şi Florin Pastramă la un eveniment! Ce notă le dai acestor ţinute? FOTO EXCLUSIV!

Brigitte şi Florin Pastramă, în centrul atenţiei la o petrecere! Uite cum s-au îmbrăcat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Brigitte şi Florin Pastramă s-au cununat civil, iar acum pregătesc de zor o petrecere fastuoasă de nuntă unde sunt aşteptate în jur de 400 de persoane.

Citeste si: Oana Roman, rochie sumară şi vaporoasă la întâlnirea cu Brigitte şi Pastramă! Uite cum i-au surprins paparazzii pe cei trei! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

Ei bine, deşi sunt extrem de ocupaţi în această perioadă, protagoniştii noştri au participat la un party extravagant găzduit de un club celebru din Herăstrău. La evenimentul respectiv, cu dress code-ul "Romance is not dead", vedetele s-au întrecut în ţinute de senzaţie!

Citeste si: Florin Pastramă şi mama lui nu au plătit canalizarea şi gunoiul şi au fost daţi în judecată! Cei doi au avut restanţe de aproape 700 de lei! EXCLUSIV

 

fara descriere

Brigitte şi Florin Pastramă, în centrul atenţiei la o petrecere! Ea a fost îmbrăcată extrem de provocator!

Unele au fost superbe, altele de "Doamne fereşte"...Nu ştim cum să catalogăm ţinutele alese de Brigitte şi de Florin Pastramă, că nu suntem critici de modă, dar cu ajutorul dumneavoastră vom încerca totuşi să le dăm o notă... de amatori. În concluzie, vă invităm pe facebook-ul nostru să-i taxaţi sau să-i lăudaţi, după gust.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate