Industria +18, încă o victimă printre vedete. Nume de cod: Erica. VIDEO cu trupul PERFECT

A fost una dintre cele mai cunoscute gimnaste, dar corpul ei perfect a ajuns să stârnească fetișurile bărbaților care sunt dispuși să lase tokenii să curgă pentru o plăcere vizuală.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Industria +18 mai face o victimă printre vedete. Nume de cod: Erica


In articol:

Una dintre cele mai cunoscute gimnaste din SUA, Erica Fontaine, are o nouă ocupaţie. Tânăra şi-a făcut un cont pe platforma 'OnlyFans', care e destinată imaginilor pentru adulţi, pe baza unui abonament din partea acestora.

Erica, de la exercițiu la sol, la exercițiu nud

Sportiva Erica Fontaine, care a reprezentat West Virginia University, e specialistă în exerciţiul la sol, iar în viaţa cotidiană e activă pe reţelele de socializare. Gimnasta din SUA are şi un cont foarte urmărit de Instagram, unde reprezintă mai multe brand-uri, dar recent a hotărât să-şi mărească veniturile şi dintr-o altă sursă.

Publicaţia din Spania, Marca, a descoperit că Erica Fontaine şi-a făcut, de câteva zile, un cont pe platforma 'OnlyFans', unde urmăritorii săi plătesc 14.99 de dolari pentru a o urmări în ipostaze pentru adulţi.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Industria +18 mai face o victimă printre vedete. Nume de cod Erica

Cine e Erica Fontaine

“Am crescut dorind să fiu faimoasă”, a declarat gimnasta, conform 247Sports. Sportiva a fost de trei ori campioană naţională la juniori, în timp ce în perioada colegiului a obţinut cinci clasări pe podium la concursurile naţionale.

Industria +18 mai face o victimă printre vedete. Nume de cod Erica

“După ce am ajuns la colegiu, am lăsat-o mai moale cu sportul, în special după toate accidentările suferite. Cred că de trei ori m-am gândit să mă retrag din gimnastică. Totuşi, după ce am trecut prin atât de multe lucruri, ar fi aiurea. Mereu m-am gândit la gimnastică în felul următor: faci lucruri frumoase, faci parte dintr-o echipă, apoi pur şi simplu îţi trăieşti viaţa”, a mai spus fosta gimnastă.

Erica Fontaine s-a retras din gimnastică şi e foarte activă pe reţelele de socializare, de pe urma cărora îşi asigură veniturile. Tânăra a adăugat, pentru sursa citată, că îşi doreşte să-şi lanseze propriul brand şi să se specializeze în fitness.

Citeste si: Ruby, suspectă de coronavirus. S-a dus de urgență la spital: „Îmi e rău. Tușesc ca un măgar”

Citeste si: Germania dă cea mai mare lovitură României. Decizia aplicată pe ascuns

Citeste si: Mirela Vaida, prima reacție după ce s-a spus că ea și Vulpița ar fi rude

Citeste si: Cu cine și-a petrecut Rafaelo noaptea, după ce Vulpița a recunoscut că s-a îndrăgostit de el

Citeste si: Mihai a murit subit, în somn! Tragedia cutremură România. „Mă duc să mă odihnesc...”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate