Stiri

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc! Actorul îşi aminteşte momentul infarctului de la Craiova

Florin Busuioc îşi aminteşte pas cu pas ce s-a întâmplat în ziua când i s-a făcut rău şi a făcut infarct la sfârşitul piesei de teatru, pe scena din Craiova.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Florin Busuioc a făcut infarct în urmă cu două săptămâni, iar starea de sănătate a actorului este stabilă, conform Cancan. Prezentatorul îşi aminteşte fiecare moment din seara groazei, când i s-a făcut rău pe scena teatrului din Craiova. În noaptea aceea, Florin Busuioc a fost operat de urgenţă, iar medicii i-au montat un stent. După aceea, actorul a fost adus cu elicopterul la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală.

Florin Busuioc se află încă în spital pentru a-şi reveni complet. Conform sursei citate, prezentatorul se va întoarce acasă, dar şi la muncă, abia după ce îşi revine complet: ”S-a hotărât, după o discuţie cu medicii, să nu se rişte nimic, şi actorul să fie ţinut sub observaţie pe toată perioada investigaţiilor, în plus, avea nevoie de linişte totală, fără vizite sau telefoane”.

Galerie foto  Urmatorul articol