Înjurat de Livian, un vlogger a sunat-o pe Bianca s-o întrebe dacă mai e cuplată cu fiul lui Nelson! Denis Petcu: ”Mi-a zis că e de acord să ieșim la o cafea”

Vloggerul Denis Petcu a vorbit cu Bianca Comănici și a aflat de la sursă adevărul despre relația ei cu Livian.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Denis Petcu, unul dintre vloggerii care a avut cea mai mare susținere pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, după apariția filmulețelor erotice cu ea, susține că a luat legătura cu aceasta.

Discuția vine la câteva săptămâni după ce vloggerul a reclamat că Livian l-a sunat și l-a înjurat la telefon pe motiv că-i strică imaginea.  

Bianca a confrmat: ”Nu mai e cu Livian”

”Azi, după 2-3 luni de când am început s-o susțin pe Bianca Comănici, am reușit să iau legătura cu ea. Mai exact, azi am sunat-o pe Facebook și am reușit să vorbesc cu ea.

Mi-a mulțumit pentru toată susținerea care am avut-o pentru ea pe toată perioada asta, mi-a spus ceva foarte-foarte important pentru că eram cu toții în dubiu... A spus: ”Da, între mine și Livian nu mai este absolut nimic”. Mi-a confirmat.

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Am întrebat-o dacă a deranjat-o ceva din ce am făcut eu până acum pentru ea, mi-a spus că nu a deranjat-o absolut nimic. Din contră, mi-a zis că a ajutat-o să treacă peste această perioadă, pentru că a văzut că este susținută de oameni.

Din câte ați observat, Livian încearcă din nou jocurile care i-au ieșit la început cu Bianca, să-i atragă în jurul ei tot felul de băieți. Acum nu-i mai reușesc, pentru că publicul l-a învățat pe Livian.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, singura fotografie cu ea din adolescență! Cum arăta înainte: "Am avut strabism"

Citeste si: Reacția dură a lui Nelson Mondialu, după ce a văzut scandalul dintre Livian și Cătălin: „Te scoate vinovat , nu m-ai ascultat...”

Citeste si: Nelson Mondialu l-a luat la întrebări pe Livian despre relația cu Bianca: „Nu vii cu ea acasă? Vă fac o nuntă!”

Citeste si: Nelson Mondialu l-a luat la întrebări pe Livian despre relația cu Bianca: „Nu vii cu ea acasă? Vă fac o nuntă!”

A mai zis că e de acord să ne vedem când vine, să stăm la o cafea... Chiar e o fată foarte de treabă. Mă bucur că în sfârșit a deschis ochii și a văzut c băiatul ăsta nu e pentru ea. Ea n-o să-și facă, încă, o relație în casă, din ce am înțeles de la ea. Poate doar dacă vine cineva nou în casă, acolo, cine știe...”, a povestit Denis Petcu într-o filmare pe Youtube.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj despre coronavirus ”Aveți grijă de voi”

Ștefania de la Puterea dragostei, anunț despre posibila reintrare în casă: "Vreau să văd diferența"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies