Înjurat de Livian, un vlogger a sunat-o pe Bianca s-o întrebe dacă mai e cuplată cu fiul lui Nelson! Denis Petcu: ”Mi-a zis că e de acord să ieșim la o cafea”

Vloggerul Denis Petcu a vorbit cu Bianca Comănici și a aflat de la sursă adevărul despre relația ei cu Livian.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Denis Petcu, unul dintre vloggerii care a avut cea mai mare susținere pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, după apariția filmulețelor erotice cu ea, susține că a luat legătura cu aceasta.

Discuția vine la câteva săptămâni după ce vloggerul a reclamat că Livian l-a sunat și l-a înjurat la telefon pe motiv că-i strică imaginea.

 

Bianca a confrmat: ”Nu mai e cu Livian”

”Azi, după 2-3 luni de când am început s-o susțin pe Bianca Comănici, am reușit să iau legătura cu ea. Mai exact, azi am sunat-o pe Facebook și am reușit să vorbesc cu ea.

Mi-a mulțumit pentru toată susținerea care am avut-o pentru ea pe toată perioada asta, mi-a spus ceva foarte-foarte important pentru că eram cu toții în dubiu... A spus: ”Da, între mine și Livian nu mai este absolut nimic”. Mi-a confirmat.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Am întrebat-o dacă a deranjat-o ceva din ce am făcut eu până acum pentru ea, mi-a spus că nu a deranjat-o absolut nimic.

Din contră, mi-a zis că a ajutat-o să treacă peste această perioadă, pentru că a văzut că este susținută de oameni.

Din câte ați observat, Livian încearcă din nou jocurile care i-au ieșit la început cu Bianca, să-i atragă în jurul ei tot felul de băieți. Acum nu-i mai reușesc, pentru că publicul l-a învățat pe Livian.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, singura fotografie cu ea din adolescență! Cum arăta înainte: "Am avut strabism"

Citeste si: Reacția dură a lui Nelson Mondialu, după ce a văzut scandalul dintre Livian și Cătălin: „Te scoate vinovat, nu m-ai ascultat...”

Citeste si: Nelson Mondialu l-a luat la întrebări pe Livian despre relația cu Bianca: „Nu vii cu ea acasă? Vă fac o nuntă!”

Citeste si: Nelson Mondialu l-a luat la întrebări pe Livian despre relația cu Bianca: „Nu vii cu ea acasă? Vă fac o nuntă!”

A mai zis că e de acord să ne vedem când vine, să stăm la o cafea... Chiar e o fată foarte de treabă. Mă bucur că în sfârșit a deschis ochii și a văzut c băiatul ăsta nu e pentru ea. Ea n-o să-și facă, încă, o relație în casă, din ce am înțeles de la ea. Poate doar dacă vine cineva nou în casă, acolo, cine știe...”, a povestit Denis Petcu într-o filmare pe Youtube.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies