Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie

Inna are o poveste de viață încărcată! Uite în ce condiții trăia cântăreața în Mangalia, în copilărie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

A devenit cunoscută pe întregul mapamond cu melodiile ei energice, acum trăiește în lux, dar în copilărie abia avea bani! Te-ai întrebat vreodată cum era Inna în copilărie?

Inna este originară din Mangalia. Alexandra Elena Apostoleanu, pe numele său real, din buletin, acum are milioane de admiratori și colaborări internaționale, dar înainte era doar o simplă fată din Dobrogea.

Citeste si: Lui Fuego i s-a îndeplinit cel mai mare vis! S-a pozat alături de mama sa și a făcut anunțul mult așteptat

Citeste si: Povestea sfâșietoare a fetiței de 15 ani din Vaslui care a murit de meningită! Micuța fugise de acasă! Mama ei: ”Ce pot să-i fac? Să mă duc să-i dau eu sănătate?”

Citeste si: Cum a reușit să devină milionar fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu! ”Nu puteam să îmi plătesc nici măcar chiria”

Inna provine dintr-o familie nu foarte avută, dar chiar și așa, artista și-a continuat studiile și a reușit să ajungă departe cu talentul pe care îl are. Nu a apelat niciodată la operațiile estetice și chiar și așa, a devenit foarte populară. Inna locuia în Mangalia într-un apartament comunist din stațiunea Neptun. Pentru a ajunge la școală, ea făcea naveta zilnic cu bicicleta pentru a ajunge la Colegiul Economic din Mangalia. După ce se angajase la o firmă de imobiliare, a cunoscut artiști care au ajutat-o. Lângă ea a fost și fostul iubit, Lucian Ștefan, care îi devenise impresar.

În prezent, Inna deține un apartament în Barcelona, iar atunci când are turnee, preferă să se cazeze la hoteluri luxoase.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate