Povestea sfâșietoare a fetiței de 15 ani din Vaslui care a murit de meningită! Micuța fugise de acasă! Mama ei: ”Ce pot să-i fac? Să mă duc să-i dau eu sănătate?”

Cum răspunde mama fetiței de 15 ani din Vaslui care a murit de meningită!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Din ce în ce mai multe cazuri de deces din cauza meningitei apar pe teritoriul țării noastre. Ultima persoană care a murit din cauza meningitei meningococice este o fetiță de 15 ani din Vaslui.

Totul s-a întâmplat la doar câteva zile după ce o tânără de 18 ani din București a murit și ea din cauza meningitei. Adolescenta din Vaslui a fost dusă de urgență la Iași, în comă fiind.

Povestea e cutremurătoare. Fetița de 15 anișori fugise de acasă pe data de 14 aprilie. Polițiștii locali au găsit-o pe fată, însă trei zile mai târziu, zăcând în subsolul unui bloc din Vaslui. În acel moment, autoritățile au dus-o imediat într-un centrul pentru copiii străzii al Direcției pentru Protecția Copilului.

Fetița a ajuns de acolo la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde calvarul ei a început. A intrat în comă, apoi a fost transferată la un spital din Iași. În acea zi, la câteva ore distanță, a murit.

Citeste si: Cum a reușit să devină milionar fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu! ”Nu puteam să îmi plătesc nici măcar chiria”

Citeste si: Oana Roman a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Marius Elisei: ”A stat cu mine când era să mor”

Citeste si: Vremuri grele pentru Tolea Ciumac! Pe 30 mai, luptătorul va afla de la judecători dacă va face închisoare pentru ”constituirea de grup infracțional organizat” | EXCLUSIV

Mama fetiței, însă, nu știa că fiica ei se află în spital. Cea care i-a dat viață locuiește în satul Portari, comunca Zăpodeni, iar reprezentanții Primăriei Zăpodeni au mărturisit că femeia beneficiază și de un ajutor social de 357 de lei.

Angela Chiriac, mama fetei de 15 ani care a murit de meningită, a făcut declarații șocante: ”„Nu știu că este în stare gravă la Iași. Nu m-a anunțat nimeni. De unde să știu? Au numărul meu. Eu să mă duc la spital? Nu am bani nici de o pâine. Până nu iau ajutorul săptămâna asta, nu am niciun leu. Ce pot eu să-i fac? Să mă duc să-i dau eu sănătate? Dacă ea nu este în stare să stea liniștită lângă mine acasă… Nu! Nu am cum să mă duc și nu am bani. Nimeni nu îmi dă un leu de o pâine”.

Mama fetiței de 15 ani a continuat: ”Păi dacă doarme iarna cu golanii prin subsoluri, pe unde poate! Nici nu pot să-mi dau seama ce-i cu ea. Nu are acasă unde să stea? Noi o tragem la bine și ea face numai rău! Parcă-i băgat ceva în dânsa. Umblă cu toți țiganii și toți boschetarii. Mă face de tot râsul. Nu mai pot”.

„M-am împrumutat 50 de lei, m-am dus la Protecția Copilului. A făcut scandal acolo cu mine, de am și plecat. Nu mai pot. Păi ea mă bagă pe mine în pământ? Este foarte violentă, sare la mine la bătaie, fură din casă, umblă cu boschetari de prin târg, prin subsoluri, pe unde apucă. Nu am ce-i face, la fel ca și poliția și Protecția Copilului. Nu știu unde să ne mai ducem și ce să mai face cu ea. V-am spus: eu nu mai am ce face cu ea”, spunea mama fetei când aceasta era dusă în comă la Iași, conform Libertatea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate