Instanța a luat decizia! Ce se întâmplă cu Cristi Borcea, care a cerut eliberarea condiționată

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis amânarea pronunţării pe cererea de eliberare condiţionată depusă de Cristian Borcea.

Autor: A.I.

In articol:

Decizia va fi dată mâine, 11 septembrie, anunță Mediafax.

Cristi Borcea a fost adus în această dimineață la Judecătoria Sectorului 4 a Capitalei, acolo unde s-a discutat cererea sa de eliberare condiționată.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

„Am participat în cinci luni de la amânarea cauzei în fiecare zi la cursuri, programe, unele nu au fost creditate, dovadă că nu am mers după câştig, nu puteam la mai multe, am maxim una pe lună, şi la muncă şi activitate nu aveam cum. Am fost vizitat de cei 9 copii în penitenciar. Am ţinut legătura cu familia. Mi s-a spus că îndeplinesc condiţii, am achitat toate prejudiciile, plus peste două milioane de euro penalităţi”, a spus Cristian Borcea în fața judecătorilor, citat de Mediafax.

Cristi Borcea a cerut eliberarea condiționată! Ce a putut să spună în fața judecătorilor: "Vă rog mult"

Cu toate eforturile depuse de către fostul finanțator al echipei Dinamo, procurorul a spus în fața instanței că cererea sa de eliberare trebuie respinsă, deoarece ar putea fi o problemă

în ceea ce privește calculul liberelor compensatorii.

„Din carantină am muncit non stop, nu ştiu ce să mai fac să obţin eliberarea, vă rog mult să fiţi de acord cu eliberarea”,  a mai spus Borcea.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristi Borcea a cerut eliberarea condiționată! Ce a putut să spună în fața judecătorilor: "Vă rog mult"

Cristi Borcea s-a împrietenit în închisoare cu un alt playboy milionar! Cine e și ce iubite celebre a avut colegul de celulă a fostului șef de la Dinamo?

Gigi Becali a fost şoferul lui Gică Hagi: „Îl vedeam pe Becali cum îi spală mașina lui Hagi. O usca și după aceea trecea la volan”

Gigi Becali, oprit de polițiști când vorbea la telefon în direct cu un post de televiziune! Fabulos ce i-a spus agentului care l-a tras pe dreapta

DOLIU NAȚIONAL: A murit una dintre marile legende ale lumii! MILIOANE DE ROMÂNI au auzit de el

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Amenzi pentru proprietarii de apartamente. Ce trebuie să facă cei ce stau la bloc, ca să scape

Gigi Becali a fost şoferul lui Gică Hagi: „Îl vedeam pe Becali cum îi spală mașina lui Hagi. O usca și după aceea trecea la volan”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies