Instanța a luat decizia! Ce se întâmplă cu Cristi Borcea, care a cerut eliberarea condiționată

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis amânarea pronunţării pe cererea de eliberare condiţionată depusă de Cristian Borcea.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Decizia va fi dată mâine, 11 septembrie, anunță Mediafax.

Cristi Borcea a fost adus în această dimineață la Judecătoria Sectorului 4 a Capitalei, acolo unde s-a discutat cererea sa de eliberare condiționată.

„Am participat în cinci luni de la amânarea cauzei în fiecare zi la cursuri, programe, unele nu au fost creditate, dovadă că nu am mers după câştig, nu puteam la mai multe, am maxim una pe lună, şi la muncă şi activitate nu aveam cum. Am fost vizitat de cei 9 copii în penitenciar. Am ţinut legătura cu familia. Mi s-a spus că îndeplinesc condiţii, am achitat toate prejudiciile, plus peste două milioane de euro penalităţi”, a spus Cristian Borcea în fața judecătorilor, citat de Mediafax.

Cristi Borcea a cerut eliberarea condiționată! Ce a putut să spună în fața judecătorilor: "Vă rog mult"

Cu toate eforturile depuse de către fostul finanțator al echipei Dinamo, procurorul a spus în fața instanței că cererea sa de eliberare trebuie respinsă, deoarece ar putea fi o problemă în ceea ce privește calculul liberelor compensatorii.

„Din carantină am muncit non stop, nu ştiu ce să mai fac să obţin eliberarea, vă rog mult să fiţi de acord cu eliberarea”, a mai spus Borcea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate