Interlopul Mircea Nebunu îi umilește pe maneliști: ”V-ați dus la videochat, vacilor”

Mircea Nebunu' râde de maneliștii care mor de foame în carantină!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Mircea Nebunu', unul dintre vechii lideri ai grupării sportivilor din Berceni, râde de maneliștii care au rămas fără bani în carantină. Obișnuiți să-și arate opulența atunci când au spectacole, aceștia n-au pus nimic deoparte iar acum fac foamea acasă.

Mircea a lansat în urmă cu câteva zile un apel către lutari să vină în Spania, acolo unde el locuiește, și ”să-l ajute la cules portocale”, că are el bani să-i plptească. Pentru că nici un cântăreț nu s-a oferit să treacp la munca de jos, Mircea a continuat să râdă de aceștia, spunând că preferă să facă videochat decât să muncească.

Mircea Nebunu: ”N-ați vrut la portocale”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”Mă bronzez... nu prea vă văd bine, care sunteți pe aici... Bă, ați zis că veniți la portocale, lăutarilor, m-ați mințit. Nu mai veniți nici la portocale, nu?... Cum e acasă? Aici bate soarele ăsta prea tare, mă sparge...

Citeste si: Maneliști celebri, angajați pe șantier de un celebru interlop! Mircea Nebunu' îi scoate din ”foame” pe lăutari în vremea coronavirusului: ”La mistrie cu voi”

Citeste si: Nunta anului în ”Clanul Sportivilor”! Fratele lui Mircea Nebunu' și-a dus iubita la altar

Citeste si: Mircea Nebunu’ reacționează după dezvăluirile unui celebru manelist! ”Interlopii nu iau banii lăutarilor! Florin Salam e un prost?”

Citeste si: Mircea Nebunu’ reacționează după dezvăluirile unui celebru manelist! ”Interlopii nu iau banii lăutarilor! Florin Salam e un prost?”

Băi, n-ați venit la portocale nici un lăutar... V-ați dus la videochat, fir-ați ai dracu să fiți. Ați furat meseria la videochat. V-ați dus la videochat, ați auzit că se fac bani acum cu videochatul și v-ați dus și voi, ăștia mai ”mușchiuloși”. Vacile, dracu', v-ați dus la videochat... Trăiască familia voastră! Eu nu glumesc cu portocalele, vă aștept, vă mai dau o șansă. Pe urmă se termină și cu videochatul și n-o să mai aveți unde să munciți, vacile dracului”, a spus Mircea Nebunu într-un live pe malul unei piscine, în Spania.

Trebuie menționat faptul că Mircea este unul dintre inetrlopii cei mai apropiați de maneliști, el deâinând în Capitală un local cu muzică live. Discursul lui este mai degrabă unul în glumă și se referă la lăutarii din noua generație, care ”stau mai mult în oglindă” decât la microfon.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Amantul "Vulpiței", Marian, a făcut testul poligraf! Tânărul nu se mai ascunde: "Nu mă consider vinovat cu nimic"

Abi, de data asta e groasă! A intrat pe live-ul tânărului care l-a luat de urechi și l-a numit ”sclav”! Cum a explicat nepotul lui Mircea Nebunu' de ce l-a umilit în...

Salata care face minuni pentru ficat și vezica biliară: Se face din planta pe care ai ignorat-o total până acum

Speriat de Corduneanu, Abi Talent ”o dă la pace” cu Alex Velea! Ce a spus azi ”Regele României” despre soțul Antoniei?

Cât de gravă e starea lui Florin Salam? Răspunsul manelistului la urările primite de ziua lui au stârnit panică printre fani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies