Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a ajuns la închisoare: „Îți mânca zilele”

Cum a ajuns la închisoare Petrică Mâțu Stoian. Artistul a povestit ce s-a întâmplat cu el.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Puțină lume știe că Petrică Mâțu Stoian a fost arestat, iar motivul este unul incredibil. Pe vremea când era în armată, îndrăgitul artist a întârziat să se întoarcă din permisie, fapt pentru care a fost dus la sediul arestului, unde a stat mai multe zile.

Citeste si: Doliu uriaș! A murit Eva Mozes Kor, supravieţuitoare a experimentelor făcute de naziști

Citeste si: Familia lui Radu Mazăre, de urgență la Penitenciarul Rahova! Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Constanței

Citeste si: Libelula lui Speak, complet GOALĂ, așa cum numai artistul o vede! Imagini incendiare

Acel moment i-a marcat pentru totdeauna viața lui Petrică Mâțu Stoian, iar astăzi a vorbit despre acele zile de coșmar pentru oricine:

Mi-a dat permisie 10 zile şi eu am plecat la ţară şi era un singur autobuz care pleca dimineaţa. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunţi, dar nu aveam de unde. În cele din urmă am anunţat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu ştiu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat. Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia.

Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de ţambal şi cu raniţa sub cap. Venea câte un ofiţer şi îţi mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, aşa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriş ca pe calea ferată şi ne punea în pas de defilare, culcat”, a povestit Petrică Mâţu Stoian în cadrul unui interviu TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate