Intrarea Maicii Domnului în Biserică: Rugăciune puternică către Maica Domnului

Rugăciune puternică către Maica Domnului. Intrarea Maicii Domnului în Biserică are loc pe 21 noiembrie și este prima sărbătoare cu cruce roșie a Postului Crăciunului.

Distribuie pe:

Intrarea Maicii Domnului în Biserică: Rugăciune puternică către Maica Domnului

Rostește această rugăciune puternică către Maica Domnului. În ziua de 21 noiembrie, când se cinstește Intrarea Maicii Domnului în Biserică, credincioșii au dezlegare la pește în Postul Mare, merg la biserică și se roagă.

Rugăciune puternică către Maica Domnului

"Valuri de patimi mă împresoară; mare necaz şi strâmtorare îmi umplu sufletul o, întru-tot Sfântă Maică, linişteşte sufletul meu cu pacea Fiului tău şi alungă deznădejdea şi întristarea sufletului meu cu harul Său. Potoleşte furtuna păcatelor mele care mă frig precum un vierme în foc şi stinge-i flăcările. Umple-mi inima de bucurie, Preacurată Maică şi împrăştie ceaţa nelegiuirilor mele de la faţa mea, căci acestea mă împresoară şi mă tulbură. Luminează-mă cu lumina Fiului tău.

Citeste si: Rugăciune pentru examene! Ce să rostești pentru a avea mintea limpede

Citeste si: Rugăciunea de mulțumire: Cum să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru binefacerile primite

Citeste si: Cum a arătat Maica Domnului în realitate? Fotografii incredibile de la Mormântul ei din Ierusalim

Citeste si: Rugăciune Sfântul Mina. Ce este bine să rostești în această zi

Sufletul meu se simte sfârşit; totul îmi este greu, chiar şi rugăciunea. Iată-mă, rece ca piatra. Buzele mele şoptesc o rugăciune, dar inima mea nu tresaltă. Necazurile m-au împresurat de pretutindenea. Topeşte gheaţa din jurul sufletului meu şi încălzeşte-mi inima cu dragostea ta. Nu-mi pun nici o încredere în apărarea venită de la oameni, ci îngenunchez dinaintea ta, o, Prea Sfântă Maică şi Fecioară. Nu mă alunga de la faţa ta, ci primeşte rugăciunea robului tău. Tristeţea m-a cuprins.

Intrarea Maicii Domnului în Biserică: Rugăciune puternică către Maica Domnului

Nu mai pot răbda năvălirile diavolilor. Nu am nici o apărare, nici nu aflu loc de refugiu, om nenorocit ce sunt. Sunt pururea biruit în lupta aceasta şi nu am altă mângâiere decât în tine, Preasfântă Maică. O, nădejde şi apărarea tututror credincioşilor, nu trece cu vederea rugăciunea mea!", este cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate