Ioana Ginghină intră în politică după divorţ? Actriţa a ieşit pe străzi, în geacă galbenă, să îi facă campanie lui Klaus Iohannis!

Ioana Ginghină intră în politică, pentru că se implică activ în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ioana Ginghină intră în politică după divorţul din această vară. Actriţa a fost în atenţia presei cu ocazia separării de fostul partener de viaţă şi revine în prim-plan datorită implicării în politică.

Citeste si: Ioana Ginghină, sunată de Alexandru Papadopol de ziua ei: „De azi înainte îți interzic...”

Citeste si: Tatăl Ioanei Ginghină face flotări în pădure şi merge cu bicicleta la 76 de ani! Dan Ginghină a practicat box, schi şi tenis de câmp! FOTO

Citeste si: Ioana Ginghină cere o taxă de 1.000 de euro pentru şcoala ei de actorie! Cursurile pentru copii au o durată de 8 luni!

Ioana Ginghină intră în politică. Actriţa a fost în Piaţa Universităţii 

Ginghină a participat, zilele trecute, în Piaţa Universităţii, la startul campaniei lui Klaus Iohannis, preşedintele ţării, care va candida din nou la alegerile prezidenţiale, ce vor avea loc la finalul anului. (citeşte declaraţiile lui Ginghină care l-au enervat pe Papadopol)

fara descriere

Ioana Ginghină intră în politică: „Iohannis Preşedintele meu” 

Alături de membrii PNL, partidul care îl susţine pe Iohannis, Ginghină a îmbrăcat o geacă galbenă pe care era imprimat mesajul „Iohannis Preşedintele meu”. Cei prezenţi au vorbit cu trecătorii şi i-au îndemnat să voteze cu Iohannis. E posibil ca simpatia actriţei pentru actualul preşedinte să fie legată de faptul că ea a copilărit la Sibiu, oraşul natal al lui Iohannis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate