Ioana și Ilie Năstase au aruncat bomba. Se căsătoresc din nou. Unde va avea loc evenimentul?

Ioana și Ilie Năstase surprind din nou. După ce au făcut nuntă în mare secret, acum vine încă o veste bombă. Cei doi soți mai vor o ceremonie, de data aceasta în Turcia.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ioana și Ilie Năstase au aruncat bomba. Se căsătoresc din nou. Unde va avea loc evenimentul?


In articol:

Ilie Năstase şi Ioana Simion au făcut nuntă în mare secret, în plină stare de alertă. Și cu toate că s-au căsătorit religios, cei doi au anunțat că au planuri mari în viitorul apropiat. După ce se va da drumul la zboruri, cei doi vor încă o ceremonie, de data aceasta în Turcia, pe un vapor, potrivit Okmagazine.

Ioana și Ilie Năstase vor încă o nuntă, în Turcia

Cei doi îndrăgostiți au făcut căsătoria civilă în anul 2019, iar pe cea religioasă acum câteva săptămâni, în mare secret, pe plajă. Ioana a dat vestea pe rețelele de socializare, în momentul în care a urcat o fotografie în care apărea îmbrăcată în rochie de mireasă. Tot soția lui Năstase a vorbit și despre următoarea ceremonie, care va avea loc în Turcia.

Citeste si: El e iubitul secret al lui Emily Burghelea! Cei doi au fost într-o vacanță romantică: „De la Viena, cu dragoste” FOTO

Citeste si: Monica Pop a dezvăluit cum ajută medicii mafia care se ocupă cu eliberarea permiselor de conducere: „Act criminal cu premeditare!”

Citeste si: SURPRIZĂ URIAȘĂ! Mario Fresh a rămas fără pizzeria din Iași! Ce decizie radicală au luat părinții artistului în legătură cu afacerea familiei

Ioana și Ilie Năstase au aruncat bomba. Se căsătoresc din nou. Unde va avea loc evenimentul?

"Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni”, a dezvăluit Ioana pentru Okmagazine.

Noi am vorbit de multe ori şi mi-a spus că, la prima căsătorie, după naştere nu avea silueta potrivită pentru o rochie de mireasă. Şi eu am băgat la cap că vrea să fie şi ea o dată mireasă şi din dragoste pentru ea am făcut-o şi a ieşit şi foarte bine. Amândoi am zis că am stat doi ani împreună şi că ar fi bine să ne unim şi să rămânem pentru totdeauna" , a spus, la rândul lui, Ilie Năstase, despre soția lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate