Ioana Simion și Ilie Năstase, primele declarații despre nunta anulată: „Eu am încercat...”

Ioana Simion și Ilie Năstase, primele declarații despre nunta anulată.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Ilie Năstase și soția sa, Ioana Simion, au vorbit pentru prima dată despre anularea cununiei religioase, care trebuia să aibă loc în luna august.

Vestea că cei doi nu mai fac nunta a fost o mare surpriză pentru apropiații lor, iar acum soția lui Năstase a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt. Iată de ce a luat această decizie.

„Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi şi doar eu şi el şi apropiaţii. (...) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât", a spus soţia lui Ilie Năstase în cadrul unui interviu TV.

Despre cei doi s-a spus că lucrurile nu merg prea bine între ei, iar femeia ar fi aflat că a fost înșelată de către partenerul său de viață.

Citeste si: Fostul preşedinte indonezian Bacharuddin Jusuf Habibie a murit! Avea 83 de ani

Citeste si: Fostul iubit al Luizei Melencu, declarație cutremurătoare: „Am înțeles că fata lui este implicată în prostituție”

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre relația ei cu Culiță Sterp! A recunoscut totul: ”Voiam să fie ceva mai mult” EXCLUSIV

„Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru click.ro, cu doar o lună înainte de cununia care trebuia să aibă loc.

Ioana se simte trădată de bărbatul iubit


Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună”, au mai spus atunci sursele respective.

Atunci când s-a vorbit despre divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase, actuala soție a lui Florin Pastramă a anunțat că a fost înșelată de mai multe ori de Ilie, iar acest lucru a determinat-o să ceară cât mai repede separarea.

Însă Ioana dezminte acest lucru și spune că nu are de ce să fie geloasă pe partenerul său.

„Eu nu am fost geloasă. O femeie care are încredere în ea nu ar trebui să fie geloasă. Dacă e să fie ceva al meu va fi, dacă nu nu", a mai spus Ioana Simion, în cadrul aceluiași itnerviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P