Ioana Tufaru anunță sfârșitul după pandemie: „Nu va mai fi nimic ca înainte”

Ioana Tufaru anunță sfârșitul după pandemie, în ceea ce privește industria spectacolelor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ioana Tufaru anunță sfârșitul după pandemie, fiind pesimistă în ceea ce privește viitorul evenimentelor culturale. Ea a distribuit o știre care spune că Guvernul are în vedere adoptarea unor decizii menite să faciliteze asigurarea de lichidități financiare organizatorilor de concerte și de evenimente culturale. (vezi câți bani câștigă Ioana Tufaru de pe urma părinților ei)

Citeste si: Cum a murit Anda Calugareanu. Drama cumplita povestita de sotul artistei

Citeste si: Anda Calugareanu dansa si canta cand facea curatenie! Era artista si in spatele camerelor.

Citeste si: A fost dezvăluit cel mai bine ascuns secret al lui Vladimir Putin. Cutremur la Kremlin - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

"Pe termen scurt, Guvernul are în vedere adoptarea unor decizii menite să faciliteze asigurarea de lichidități financiare organizatorilor de concerte și de evenimente culturale, precum și continuarea acordării șomajului tehnic și după data de 15 mai 2020 pentru angajații din acest sector”, a anunțat Executivul.

Ioana Tufaru anunță sfârșitul după pandemie: "Eu așa cred!"

“În perspectiva reluării activității, dialogul între membrii Guvernului și reprezentanții acestui sector va continua în cadrul unui grup de lucru, al cărui scop este să identifice propuneri de susținere industriei culturale", a mai transmis Guvernul.

„Nu va mai fi nimic ca înainte în acest domeniu, din păcate!!! Eu așa cred!!”, a comentat Ioana Tufaru. Fata celebrilor actori Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, Ioana este o apropiată a multor artiști care au fost amici ai părinților ei, fiind invitată frecvent de aceștia la spectacolele de teatru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Doliu imens în lumea filmului! Unul dintre cei mari actori ai lumii a murit. Fanii vor plânge

Dramă uriașă pentru Mirela Vaida! Aceasta a pierdut doi copii. Mărturii din infern

Ioana Tufaru e disperată că nu are măști de protecție împotriva coronavirusului, după anunțul lui Klaus Iohannis că acestea devin obligatorii!

Cu ce-și hrănește copilul Ioana Tufaru, după ce soțul ei a fost trimis în somaj tehnic: "Suntem la limită cu banii. De Paște am cumpărat doar..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies