Ioana Tufaru, atac dur la Iulia Albu: “Mi-am pierdut cearsaful! L-a găsit Iulia Albu!” Cum a luat-o la mișto fiica Andei Calugareanu pe divă, dupa apariția ei la o emisiune tv

Ioana Tufaru o atacă dur pe Iulia Albu într-un domeniul la care fashion-editorul pretinde că se pricepe cel mai bine: moda!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin, I.A.

fara descriere

Ioana Tufaru o ia peste picior pe Iulia Albu, o obișnuită a ținutelor extravagante. Fiica Andei Călugăreanu nu pare să-i aprecieze prea mult stilul fostei soții a lui Mihai Albu și nici s-o aibă prea tare la inimă.

fara descriere

Din senin, Ioana Tufaru a lansat un atac ”stilistic” la adresa Iuliei Albu, pe care a acuzat-o că ”i-a furat cearsaful” și s-a îmbrăcat cu el. Ioana a postat o fotografie pe contul ei de socializare care a necesitat și ceva efort din partea ei: a fotografiat ecranul televizorului, în timpul unei apariții de senzație a Iuliei.

fara descriere

”Mi-am pierdut cearsaful... Se pare că l-a găsit Iulia Albu!!! Să-l poarte sănătoasă, să fie la ea acolo!!!!”, a scris Ioana Tufaru în completarea fotografiei pe care a postat-o.

Citeste si: Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a răbufnit! Ce mesaj i-a trimis medicului Monica Pop

Citeste si: Cum l-a îmbracat Ioana Tufaru pe fiul ei la serbarea de Crăciun de la grădiniță

Citeste si: Ioana Tufaru, fata Andei Călugăreanu a împlinit 42 de ani și a avut un mesaj emoționant: ”Am vizitat căsuța lui Moș Crăciun” FOTO

Ioana Tufaru nu prea obișnuiește să se ia de personalitățile care apar la televizor, mai ales că se cunoaște cu o parte din ele. Se pare însă că pentru Iulia Albu a făcut o excepție și i-a spus exact ce gândește, în ciuda faptului că, cel puțin teoretic, cea de-a doua se pricepe mult mai bine la modă și accesorii.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a răbufnit! Ce mesaj i-a trimis medicului Monica Pop

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, este indignată de ce se întâmplă în cazul scandalului de la Spitalul Floreasca.

fara descriere

Ioana Tufaru a răbufnit la o postare pe Facebook a dr Monica Pop, în care directorul Spitalului de Oftalmologie din București.

fara descriere

”Chirurgi cu funcții să lovească în halul ăsta un coleg nevinovat?”, a scris Monica Pop, referindu-se la scandalul în care este implicat medicul Mircea Beuran, șeful secției de Chirurgie a Spitalului Floreasca, după moartea unei paciente arse în timpul operației.

La postarea Monicăi Pop, care are numeroase comentarii, a intervenit și Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu este revoltată de modul în care este tratat acest caz. ”Este strigător la cer! Dna doctor Monica Pop, cu scuzele de rigoare pentru limbaj, trăim într-o țară de c...t! și mai suntem și în UE! Rușine!”, este mesajul Ioanei Tufaru.

Mircea Beuran, demis din funcția de șef al Secției de Chirurgie III de la Spitalul Floreasca

fara descriere

Ministerul Sănătății a anunțat că doctorul Mircea Beuran a fost demis de la șefia Secției de Chirurgie din Spitalul Floreasca, după ce cercetarea efectuată de conducerea unității arată femeia a ars din cauza unei erori umane a echipei operatorii. Decizia a fost luată după ce Ministerul Sănătății a primit raportul cercetării administrative efectuate de conducerea Spitalului Clinic de Urgență București, după ce o pacientă în vârstă de 66 de ani a ars pe masa de operații de la Floreasca, iar ulterior a murit.

”În urma analizei întregului material probator avut la dispoziție, concluziile cercetării administrative dispuse de SCUB sunt că incidentul s-a produs ca urmare a unor erori umane, comise de către echipa operatorie. Din raport reiese că domnul prof. dr. Mircea Beuran, ca șef al Secției Clinice de Chirurgie III a încălcat 10 obligații din cele 33, asumate prin contractul de administrare al secției. Date fiind măsurile dispuse din cercetarea administrativă s-a luat, printre altele, și decizia încetării contractului de administrare a prof. dr. Mircea Beuran, din calitatea de șef al Secției Clinice de Chirurgie III”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Sănătății.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate