Ioana Tufaru trebuia să stea până pe 13 iulie la mare, dar s-a întors de urgenţă în Bucureşti! Uite ce a păţit iubitul ei, Ionuţ! EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, peripeţii la mare! Vezi de ce s-a întors, de urgenţă, în Bucureşti!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru, viitorul ei soţ şi micuţul Luca au plecat la mare, în vacanţă, în urmă cu trei săptămâni. Au ales staţiunea Costineşti, una dintre preferatele tinerilor şi au profitat la maximum de fiecare zi însorită.

Citeste si: AICI a mutat-o Becali pe fiica Andei Călugăreanu! Imagini exclusive din noua locuinţă a Ioanei Tufaru! Garsoniera este mai mare şi mai confortabilă decât cea din Berceni!

fara descriere

"Ne place enorm aici, la Costineşti, unde sunt mulţi tineri şi atmosfera este frumoasă. Luca adoră să facă tot felul de forme în nisip şi să se bălăcească la malul mării. Vă daţi seama că noi mai mult de dragul lui venim pe litoral, pentru că nu vrem să fie privat de nicio bucurie a copilăriei. Noi suntem fericiţi şi ne distrăm prin ochii lui, când vedem cât de mult îi place la mare", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro, de curând.

Ioana Tufaru, peripeţii la mare! "Ne-am strâns lucrurile şi am plecat, urgent, la Bucureşti"

fara descriere

Ei bine, deşi Ioana şi Ionuţ plănuiseră să stea o lună la malul mării, socoteala de acasă nu s-a potrivit, din păcate, cu cea din târg.

Citeste si: Superexclusivitate! Ioana Tufaru l-a implorat pe Gigi Becali, la biserică, să o mute din garsoniera din Berceni! Vezi ce a păţit femeia şi unde locuieşte acum cu familia ei! VIDEO!

"Anul trecut am stat 10 zile, anul acesta am vrut să stăm o lună sau trei săptămâni, cel puţin, la Costineşti. Problema este că Ionuţ a făcut insolaţie, s-a simţit foarte rău, şi am preferat să plecăm când şi-a revenit. În plus, eu începusem să mă plictisesc! Mi s-a făcut dor de Capitală, de teatre, de parcurile noastre. Iar Luca era în asentimentul meu, i se făcuse dor de casă. Aşa că ne-am strâns lucrurile şi am plecat, urgent, la Bucureşti. Poate mai dăm o fugă pe litoral, la începutul lui septembrie, dar să vedem cum stăm cu banii...", a povestit Ioana.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate