Ion Ţiriac donează pentru incendiile din Australia suma de 54.000 de dolari.

Ion Ţiriac donează pentru incendiile din Australia suma de 54.000 de dolari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ion Ţiriac, miliardarul român cotat cu o avere de 1,1 miliarde dolari, donează pentru incendiile din Australia, după cum a anunţat fiica sa, Ioana, pe Instagram. Ea a preluat şi a distribuit următorul anunţ: “Australia arde, iar românii au sărit să ajute. 54.000 dolari donaţi în ultimele zile pentru această cauza. Fundaţia Ţiriac va începe şi ea cu o donaţie de 54.000 dolari în numele românilor”. (vezi ce a spus fiica lui Giani Kiriţă despre incendiile din Australia)

Citeste si: Un profesor român din Sydney lansează o teorie explozivă legate de incendiul din Australia! De vină ar fi ecologiștii și guvernele!

Citeste si: VIDEO | Mărturiile românilor prinși în infernul australian: „Plaja e plină de cenușă neagră. Nu am mai văzut așa ceva!”

Citeste si: Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă pentru stingerea incendiilor devastatoare: “Mă rog din toată inima ca această ploaie binecuvântată să ajungă şi la zonele afectate”

fara descriere

Ion Ţiriac donează pentru incendiile din Australia. A ars o suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia 

Australia e devastă de incendii de câteva luni. De la începutul sezonului incendiilor, în septembrie, 23 de persoane au murit. Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars. Turiştii şi locuitorii din sud-estul ţării şi-au abandonat cazările şi locurile de vacanţă. 

Autostrăzile care leagă oraşele de coastă de Sydney şi alte mari oraşe au fost blocate de lungi şiruri de maşini.  Starea de urgenţă a fost decretată în sud-est-ul insulei-continent, regiunea cea mai populată, şi ordinul de evacuare a fost dat vineri pentru mai mult de 100.000 de persoane din trei state.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate