Ionel Ganea a dezvăluit că Anamaria Prodan şi Dan Alexa sunt amanţi, iar acum e lăudat: “Ai nimerit-o cu Prodanca! S-a adeverit tot ce ai zis”

Acum peste doi ani, Ionel Ganea a dezvăluit că Anamaria Prodan şi Dan Alexa sunt amanţi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

În 2017, Ionel Ganea a dezvăluit că Anamaria Prodan şi Dan Alexa sunt amanţi. Nemulţumit de faptul că nu a fost numit la Concordia Chiajna, fiind preferat Dan Alexa, Ionel Ganea a declarat la Sport.ro că Dan Alexa este amantul Anei Maria Prodan. "Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează", a spus Ganea la Sport ro. (vezi ce a spus Gigi Becali după ce Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa)

Citeste si: Ce a postat Anamaria Prodan, după scandalul cu Alexa! Cu ce bărbat celebru s-a pozat

Citeste si: Andrei Stoica de la Exatlon, reacție fabuloasă după ce Prodanca l-a lovit în față pe Alexa! Te prăpădești de râs când vezi cum a comentat luptătorul incidentul

Citeste si: Fosta soție a lui Alexa a șters-o de la prieteni pe Anamaria Prodan deși, la un moment dat, erau foarte apropiate! Ce îi transmitea sexy-impresara Izabelei

Ionel Ganea a dezvăluit că Anamaria Prodan şi Dan Alexa sunt amanţi: "Noi facem performanţă, iar Ganea caută circul"

Atunci, Dan Alexa a replicat pentru gsp.ro: "Eu şi Reghe suntem prieteni. Nu avem timp sa aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanţă, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut. Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu şi Reghe suntem antrenori de fotbal şi prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal şi eternul «wannabe» . Când frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi şi te faci de râs, aşa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsam în pace ca să-şi revină. El are nişte probleme pe care noi toţi le cunoaştem. Anamaria Prodan este managerul meu şi prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toţi suntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea".

fara descriere

Ionel Ganea a dezvăluit că Anamaria Prodan şi Dan Alexa sunt amanţi. Ganea nu a reacţionat după incident

E clar că Ionel Ganea a dezvăluit că Anamaria Prodan şi Dan Alexa sunt amanţi. Incidentul de sâmbătă seară, când Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa, a alimentat speculaţiile că cer doi ar avea o idilă şi că ar fi fost declanşată de prezenţa unei brunete care îl aştepta pe Alexa în parcarea stadionului din Giurgiu. Ganea nu a reacţionat după incident, însă un amic al fostului fotbalist i-a transmis: “Ai nimerit-o cu Prodanca! S-a adeverit tot ce ai zis! Chirurgul a fost castrat pe live!”. "Chirurgul" este porecla lui Dan Alexa, de pe vremea când juca fotbal, acesta fiind recunoscut pentru intrările sale dure.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate