Ireal! Competiția Asia Express a dat-o de gol! Ana Morodan își lipește sânii cu scoci. Motivul este absolut șocant

Ana Morodan a dezvăluit unul dintre secretele din viața ei. În sezonul doi al competiției Asia Express, „Contesa” a șocat publicul în momentul în care a declarat că își lipește sânii cu scoci. Motivul este incredibil.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ireal! Competiția Asia Express a dat-o de gol!  Ana Morodan își lipește sânii cu scoci. Motivul este absolut șocant


In articol:

Ana Morodan a fost una dintre cele mai îndrăgite și simpatice prezențe de la Asia Express. Aceasta și-a câștigat dragostea publicului cu felul său sincer de a fi, iar pentru asta a ajuns să fie și mai apreciată decât era înainte de apariția în competiție. 

Prezența „Contesei” în sezonul 2 al competiției Asia Express nu este uitată nici până în ziua de azi, iar asta pentru că echipa Morodan-Teleșpan au făcut deliciul publicului pe tot parcursul șederii lor în emisiune. Blondina a făcut un adevărat spectacol pentru fani. Extrem de sinceră și dezinhibată la orice pas, Ana Morodan a spus mereu lucrurilor pe nume și nu s-a ferit să facă și dezvăluiri din viața ei intimă. Despre ce e vorba?

Ana Morodan își lipește sânii cu scoci. Motivul este incredibil

Ei bine, Contesa a făcut o dezvăluire ciudată, dar și șocantă într-una din emisiuni. În momentul în care a întâmpinat dificultate la o probă, soluția ingenioasă pe care a găsit-o l-a uimit chiar și pe colegul ei de traseu, Teleșpan. Femeia a scos o rolă de scoci și a spus, fără pic de rușine, că o folosește pentru a-și lipii sânii.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Cum a reacționat mama Andrei Volos când a aflat de suferința fiicei sale: „Mulțumesc lui Dumnezeu că ai deschis ochii”

Citeste si: Scandalul dintre Jador și Florin Salam a ajuns la urechile lui Culiță Sterp. Ce a făcut manelistul întrece orice imaginație. A mers la „Rege” și...

Citeste si: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara, lasata sa agonizeze timp de 8 ore? Ce s-a intamplat de fapt cu artista

Mai mult decât atât, Ana Morodan a mărturisit că rola de scoci este nelipsită din viața ei, mai ales atunci când merge undeva. Atunci când poartă o ținută fără bretele, bloggerița își lipește sânii cu scoci.

Ireal! Competiția Asia Express a dat-o de gol!  Ana Morodan își lipește sânii cu scoci. Motivul este absolut șocant

„Am scoci! Rola de scoci o am pentru că…fii atent! Îmi prind ț***le cu el, când trebuie să-mi iau rochii fără bretele. Eu având cupa D la sutien, această Pamela Anderson în dizgrație de România…îi prinzi așa cu scoci și ei stau (sânii, n.r.).

Eu nu plec niciodată de acasă, nicăieri fără o trusă în care am un scoci, o foarfecă, ac, ață, niște ace cu bold, ace cu gămălit și ace închise, pentru că dacă se întâmplă ceva la o ținută, eu să pot rezolva problema” a spus Ana Morodan, la Asia Express.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate