Irina Loghin şi-a dublat câştigurile din muzică, la 80 de ani! Vezi câţi bani a încasat celebra cântăreaţă de muzică populară!

Datele oficiale arată că Irina Loghin şi-a dublat câştigurile din muzică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Irina Loghin şi-a dublat câştigurile din muzică. În 2017, cântăreaţă de muzică populară, care a împlinit 80 de ani pe 19 februarie 2019, şi-a înfiinţat firma "Floare de colţ SRL", prin care îşi desfăşoară activităţile din domeniul muzical. În acel an, firma Irinei Loghin a bifat un profit net de 136.701 lei. (vezi motivul pentru care Irina Loghin a ajuns la neurolog)

Citeste si: Irina Loghin, mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Mă trezesc plângând”

Citeste si: Irina Loghin, sacrificii enorme pentru a deveni mamă! A făcut declarații cutremurătoare despre perioada când a rămas gravidă: „Este înfiorătoare, ustură așa de tare”

Citeste si: Irina Loghin a împlinit 80 de ani. Cea mai mare durere a artistei! Ce își dorește de ziua ei

Irina Loghin şi-a dublat câştigurile din muzică. În 2018, profitul a fost de 50.000 de euro

Ultimele date de la Ministerul de Finanţe arată că "Floare de colţ SRL" a făcut un profit mult mai mare în 2018, de 241.905 lei (aproximativ 50.000 de euro), adică aproape dublu faţă de cel înregistrat cu un an înainte. La finalul lui 2018, firma Irinei Loghin avea datorii de 22.910 lei, mai mari decât cele de la finalul lui 2017, care au fost de 3.072 de lei.

fara descriere

Irina Loghin şi-a dublat câştigurile din muzică. Firma a fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile

Nu mai e un secret că Irina Loghin şi-a dublat câştigurile din muzică. WOWbiz.ro a dezvăluit recent că, în decembrie 2017, firma Irinei Loghin a fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile. Pe 4 decembrie 2017, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice - Serviciul Colectare şi Executare Silită a emis o listă cu mai multe firme cu datorii, printre care şi "Floare de colţ SRL".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate