Irina Nicolae, fosta cântăreață a trupei A.S.I.A., schimbare radicală de look! Cum arată în prezent

Irina Nicolae are un cu totul alt look față de cel din perioada A.S.I.A. Cântăreața a devenit o femeie foarte elegantă și cu foarte mult bun gust în materie de fashion.

Autor: Lorena Daniș

In articol:

Irina Nicolae, fosta componentă a trupei care a făcut ravagii în România anilor 2000, nu mai este aceeași persoana de acum 20 de ani. Artista, în vârstă de 43 de ani, este acum o femeie adultă în toată firea care a renunțat de mult la coafurile și ținutele excentrice.

Cât de diferit arată Irina Nicolae acum

Irina Nicolae, fosta componență a trupei A.S.I.A, este căsătorită cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo în afara țării. Aceasta locuiește în Budapesta împreună cu soțul și fiica ei de mai bine de 15 ani. Cei doi și-au unit destinele din anul 2015, și de atunci formează o familie foarte frumoasă departe de lumina reflectoarelor.

 Irina Nicolae


Irina Nicolae, fosta cântăreață a trupei A.S.I.A. schimbare radicală

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: În ce relații a rămas Sorana Darclee, ex- A.S.I.A, cu fostul soț? Vedeta și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, după ce a fost înșelată: "E perfect"

În perioada A.S.I.A look-ul excentric era descriptiv pentru cântărețele trupei. Codițele împletite în diverse moduri, hainele colorate și sexy erau cele mai puternice articole fashion ale vedetelor din acea perioadă.

Însă, anii au trecut iar cântăreața a renunțat la ținutele excentrice în schimbul rochiilor elegante.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Deși s-a retas de mult timp din lumina reflectoarelor, aceasta este foarte activă pe pagina sa de Instagram unde postează foarte des imagini cu ținutele sale și cu schimbările de look pe care și le face.

Postările acesteia sunt bombardate cu mesaje de bine de la fani, care își arată mândria și admirația pentru evoluția Irinei de la A.S.I.A.

Fetele de la A.S.I.A au păstrat o legătură foarte strânsă chiar și după 15 ani de la destrămare

Trupa A.S.I.A a devenit cunoscută în anii 1999 din care au făcut parte 4 fete: Irina Nicolae, Anca, Sorana și Anemona.

Trupa asia


Irina Nicolae, fosta cântăreață a trupei A.S.I.A. schimbare radicală

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cu ce se ocupă una din membrele trupei Asia? Este faimoasă în America pentru asta

Irina Nicolae, a părăsit trupa în anul 2005 iar în locul ei a venit Ianna Novac. Succesul trupei nu a mai durat mult după acest eveniment și ulterior, în 2006 s-a destrămat.

Deși Irina a fost prima care a părăsit trupa, la împlinirea a 20 de ani de formare aceasta a ținut să transmită un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

„Suntem și vom fi întotdeauna un întreg! Vă mulțumesc pentru toate emoțiile trăite alături de voi, pentru toate lacrimile de bucurie, pentru tot ceea ce am realizat împreună! Love you, girls!", a transmis Irina pe contul său de Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies