Irinel Columbeanu a recunoscut că Monica Gabor și Mr. Pink sunt căsătoriți. Fostul milionar s-a dat de gol, fără să-și dea seama

Irinel Columbeanu a dezvăluit, fără să-și dea seama, că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit.

Autor: Simona Costache

In articol:

De când s-a despărțit de fostul milionar, Monica Gabor a devenit foarte rezervată în ceea ce privește relațiile sale amoroase. După divorț, și-a refăcut viața în SUA alături de Mr. Pink, despre care Irinel Columbeanu a dezvăluit că și-au oficializat relația în mare secret.

Invitat în cadrul podcastului lui Ameri Nasrin, Irinel Columbeanu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fosta sa soție, dar și cu partenerul ei de viață, având în vedere că Irinuca trăiește alături de mama ei în America. Cu această ocazie, fostul milionar a dezvăluit că Monica Gabor s-ar fi căsătorit cu afaceristul chinez în urma mutării Irinei în SUA, mai exact în anul 2019.

Citeste si: Avocata fostei soții a lui Bogdan Drăghici, detalii neștiute despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei: „Nu cred că ar fi suportat 15 ani în închisoare”

Irinel Columbeanu, despre mutarea Irinucăi în SUA

Irinel Columbeanu a vorbit despre momentul în care a fost nevoie să decidă dacă își oferă acordul cu privire la mutarea Irinei în SUA, alături de mama sa și de soțul acesteia.

Cu toate că a avut inima îndoită la acea vreme pentru că știa că o va vedea foarte rar pe fiica sa, fostul milionar i-a transmis fostei sale soții că este de acord cu această decizie.

Citeste si: Irinel Columbeanu, surprins la volanul unei mașini vechi și lovite! Cum arată mașina pe care o conduce acum fostul milionar

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

 „A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a declarat Irinel Columbeanu, în podcastul lui Ameri Nasrin.

Irinel Columbeanu a recunoscut că Monica Gabor și Mr. Pink sunt căsătoriți. Fostul milionar s-a dat de gol fără să-și dea seama

Irina Columbeanu, rodul iubirii dintre Monica Gabor și irinel Columbeanu

De-a lungul timpului, s-a tot vehiculat că între Monica Gabor și Irinel Columbeanu nu a existat dragoste, însă acest aspect a fost lămurit chiar de către Matei Miko, nașul celor doi, care a adus în atenția oamenilor momentul cererii în căsătorie dintre fostul milionar și fosta sa soție, informații surprinse chiar în cartea despre viața lui Irinel Columbeanu.

„A curs multă cerneală pe acest subiect: Dacă Irinel și Monica se iubesc. S-a punctat permanent diferența de vârstă. Iar asta trebuie să punctez. Acolo a fost nemijlocit o relație sinceră, de iubire.

A fost o poveste adevărată, de dragoste, chiar dacă lumea nu a vurt să creadă. Copilul lor nu s-a născut dintr-o relație care să fie bazată pe altceva, ci din relația de dragoste a Monicăi pentru Irinel și a lui Irinel pentru Monica.

Am fost de față când a cerut-o de soție și trebuie să vă spun că emoția a fost formidabilă. Irinel tremura, iar Monica a izbucnit în lacrimi, iar astea nu sunt scene filmate, au fost reale.”, a spus Matei Miko.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și urmeze cel mai mare vis. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost la un pas de a semna contractul: "Nimeni nu știa"

Irinel Columbeanu, discuție aprinsă cu Mr. Pink, din cauza fetiței sale! Monica Gabor a asistat la întreaga scenă: "Asta înseamnă lipsă de responsabilitate"

Irinel Columbeanu, adevăratul motiv care a dus la despărțirea de Oana Cojocaru. Tânăra a fugit la mama ei

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Se dau MAI MULȚI BANI la PENSIE! Se majorează PENSIA dacă treci de această vârstă

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Ce pensie vor avea cei născuți în anii 60-70. Calculele sunt deprimante

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies