Iubita, la fumat, Ilie Năstase - cu ochii după femei! Momente incredibile la un mall bucureștean! La 72 ani, fostul tenisman arată că încă... poate VIDEO EXCLUSIV

Ilie Năstase își face de cap atunci când iubita lui nu e pe fază.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

La 72 de ani, Ilie Năstase continuă să fie interesat de aceleași lucruri precum un adolescent: mașini, sport și femei. PaparazziI WOWbiz.ro l-au surprins pe fostul mare tenisman  în timp ce ”analiza” oferta de frumuseți dintr-un complex comercial din Capitală. Culmea, iubita lui oficială, Ioana, se afla la doar câțiva pași.

Ilie a ieșit în oraș cu iubita de 42 de ani, dar a profitat de absența acesteia pentru câteva minute și a început să se uite după doamnele și domnișoarele din jurul său. Extrem de atent la detalii, Năstase nu s-a jenat să le analizeze din cap până în picioare pe acestea. Ba chiar a făcut-o fără să se ascundă sau să încerce să pară discret. Nu a părut însă impresionat de rezultat, ceea ce este de înțeles dacă ne gândim la trecutul amoros tumultuos al primului număr 1 mondial din istoria tenisului modern.

Citeste si: Decizie-ŞOC luată de Ilie Năstase! Ce vrea să facă după ce se însoară cu iubita lui | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Brigitte Sfăt s-a despărţit de logodnic? ”Pentru mine e un nou început”

Citeste si: Cristi Borcea a cheltuit o sumă uriaşă pentru studiile copiilor săi! Vezi câţi bani dă afaceristul pentru ca Patrick, Melissa şi Angelo să termine liceul! EXCLUSIV

Fiecare cu viciul său

Cât despre noua iubită a lui Ilie, putem spune că a plătit tribut marelui său viciu, fumatul. Asta pentru că toată scena cu Ilie uitându-se după femei s-a petrecut în timp ce aceasta îl lăsase singur și plecase până afară să fumeze. Ulterior, cei doi s-au revăzut ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și au mers către un magazin de telefoane pentru a analiza oferta.  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate