Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Viviana, iubita lui Cornel Galeș a confirmat decesul.

Distribuie pe:

Autor: R.L., Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Blonda Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a primit confirmarea morții văduvului Ilenei Ciuculete. Din păcate, bărbatul a murit în urma unui accident de mașină în Spania.

"Iubita lui Cornel Galeș a confirmat decesul: Dumnezeu să-l odihnească!"

Contactată de WOWbiz.ro, Viviana a făcut declarații. În lacrimi, femeia care îi era și șefă, și iubită lui Cornel Galeș a precizat, în exclusivitate: "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...".

Citeste si: Primele declarații ale nașei lui Cornel Galeș: ”Ne-au dat și număr de cadavru” EXCLUSIV

Citeste si: Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, primele declarații după aflarea veștii că Cornel Galeș ar fi murit ”S-a dărâmat”

Citeste si: Cornel Galeș ar fi murit în accident de mașină în Spania? Vestea cutremurătoare a momentului! Cine a anunțat

Mai devreme, când vestea morții lui Cornel Galeș a venit tocmai din Spania, femeia susținea că este în pragul disperării și că nu știe dacă iubitul ei este mort sau nu. 

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, ne spunea, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate, Viviana, iubita lui Cornel Galeș.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate