Iubita lui Ilie Năstase, în culmea fericirii: „Îți mulțumesc, Doamne...”

Iubita lui Ilie Năstase, Ioana Simion, este în culmea fericirii. Ce se întâmplă cu partenera fostului mare tenisman, a făcut totul public.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Este bucurie mare în familia iubitei Ilie Năstase. Ioana Simion este în culmea fericirii, după ce a aflat că familia sa s-a mărit.

Tânăra a publicat miercuri seară o fotografie cu noul membru al familiei, de care este deja extrem de atașată. Foarte fericită, Ioana a pozat cu zâmbetul pe buze alături de bebeluş, scriind și un mesaj prin care își exprimă bucuria uriașă.

„Îți mulțumesc, Doamne, pentru această minune!!!❤️❤️❤️", a scris Ioana Simion, iubita lui Ilie Năstase.

Ioan Simion și Ilie Năstase și-ar dori să aibă un bebeluș. Cei doi visează la o fetiță.

„Dacă se întâmplă accept cu mare plăcere. Da, şi ei la fel (le-ar plăcea). Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat", a spus Ilie Năstase într-o emisiune TV.

Citeste si: Incredibil! Un șoarece a devenit vedetă peste noapte, după ce un pensionar s-a trezit că îi făcea ordine noaptea în atelier

Citeste si: Aceasta este rugăciunea care l-a salvat pe Daniel Buzdugan de la moarte!

Citeste si: Iosif Rotariu, interviu emoționant despre fetița adoptată! ”Urmează să mai aibă o operație”

 

Ilie Năstase se însoară a cincea oară! O să rămâi şocat dacă auzi ce a spus Ioana, logodnica lui, despre Brigitte

Ilie Năstase se însoară a cincea oară! O să rămâi şocat dacă auzi ce a spus Ioana, logodnica lui, despre Brigitte
Brigitte s-a îndrăgostit de partenerul ei de afaceri, Cornel Oană şi chiar voia să-i dăruiască un copil, în timp ce inima lui Ilie Năstase a fost furată de o constănţeancă pe nume Ioana.

Din păcate relaţia lui Brigitte nu a mers aşa cum şi-ar fi dorit ea şi, deşi nu a dat o declaraţie clară în acest sens, ea pare să se fi despărţit de iubitul ei.

Pentru fostul tenismen lucrurile merg cum nu se putea mai bine. Nu numai că a cerut-o de soţie pe Ioana şi şi-a tatuat numele ei pe mână, ci a stabilit şi data nunţii. Evenimentul va avea loc în vara acestui an, spune el.

„Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a declarat el pentru Click.

Întrebată ce părere are despre Brigitte, viitoarea soţie a lui Ilie nu a spus nimic urât.

„Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea”, a declarat ea pentru aceeaşi sursă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: