Iubita lui Matteo Politi, medicul impostor, șochează din nou: „Mi-a scos cancerul”

Iubita lui Matteo Politi, italianului care se dădea drept medic, susține că impostorul i-a scos cancerul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Matteo Politi, italianul care era cunoscut în Românnia drept Matthew Mode, a ajuns pe primele pagini ale presei după ce s-a aflat că nu era medic estetician, așa cum pretindea el. A absolvit doar opt clase dar avea diplome false care îi atestau competențele și se lăuda cu un CV impresionant. Experiența pe care pretindea că o are l-a ajutat pe acesta să devine destul de bine văzut și chiar și persoane publice au apelat la el pentru anumite intervenții.

Citeste si: "Medicul cu 8 clase" i-a pus silicoane şi iubitei sale? Englezoaica sexy se mândreşte cu bustul ei pe site-urile de socializare! FOTO

După ce povestea lui a ieșit la iveală mai multe paciente au vorbit despre problemele cu care s-au ales după ce au ajuns pe mâinile medicului impostor. Iubita lui, însă, spune că italianul este nevinovat și că este chiar foarte priceput în meseria lui.

Citeste si: Halucinant! Un zidar din Gruiu s-a dat drept medic stomatolog! E scandalos cum arăta cabinetul lui

fara descriere

Spune că i-a salvat viața

„Când spun că este cel mai bun doctor vine din lucrurile pe care le-am văzut și la care am asistat și da, am fost și eu pacienta lui. În cazul meu nu a fost vorba despre o intervenție estetică. El mi-a scos cancerul din piele și mi-a salvat viața. Pentru asta îi sunt foarte recunoscătoare.

Citeste si: Medicul cu 8 clase nu e singurul care a activat pe fals în România! Între 2004 şi 2006, francezul Francois Pinori a operat cu laser 159 de pacienţi la o clinică din Timişoara!

El a văzut la mine o aluniță și imediat și-a dat seama că ceva nu e în regulă. M-a întrebat ce fac a doua zi și i-am zis că voi fi la birou de la ora 10.00. Mi-a zis că nu, că la ora aceea voi fi cu el și că îmi va scoate ce am eu acolo. Și l-am ascultat pentru că altfel nu aveam cum. Este un om foarte hotărât în momentul când vrea ceva. Știe și simte și nu se lasă până când nu obține. Deși am fost încăpățânată și am zis că nu, el a mers până la capăt și m-a convins. A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum în viața mea. Am trimis rezultatele pentru a fi examinate și s-a demonstrat a fi melanom. M-a ajutat să eliminăm acea aluniță”, a spus iubita lui Matteo Politi în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate