Vedete

Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost chemat la tribunal ca pârât! Ce s-a întâmplat în procesul care Alex Bodi s-a judecat pentru exercitarea autorităţii părinteşti! EXCLUSIV

Anul trecut, iubitul Biancăi Drăguşanu a fost chemat la tribunal de către fosta sa partenera de viaţă, cu care are o fetiţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost chemat la tribunal ca pârât! Ce s-a întâmplat în procesul care Alex Bodi s-a judecat pentru exercitarea autorităţii părinteşti! EXCLUSIVicon photo

În august 2017, iubitul Biancăi Drăguşanu a fost chemat la tribunal ca pârât. Alex Bodi, bărbatul originar din Mediaş, cu care Bianca a plecat într-o vacanţă romantică la Paris, are două fetiţe din două relaţii anterioare, care au fost şi ele în excursia din capitala Franţei. Pentru una dintre fete, el a fost dat în judecată de mama acesteia.

Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost chemat la tribunal ca pârât. Dosarul  a avut ca obiect „exercitarea autorităţii părinteşti"

Dosarul deschis la Judecătoria Sibiu, pe 30 august 2017, a avut ca obiect „exercitarea autorităţii părinteşti - delegare”, Alex Bodi fiind pârât. Procesul s-a derulat repede. După ce cauza a fost amânată, pe 19 septembrie 2017, verdictul a venit trei zile mai târziu şi i-a fost favorabil lui Alex Bodi. (vezi ce caou de senzaţie i-a făcut Alex Biancăi la Paris)

Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost chemat la tribunal ca pârât! Ce s-a întâmplat în procesul care Alex Bodi s-a judecat pentru exercitarea autorităţii părinteşti! EXCLUSIV

Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost chemat la tribunal ca pârât. Alex Bodi a câştigat procesul

Chiar dacă iubitul Biancăi Drăguşanu a fost chemat la tribunal ca pârât, el a câştigat procesul. “Respinge cererea. Soluţia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, sens în care respinge ca fiind îndreptată împotriva unei persoane lipsită de calitate procesuală pasivă cererea principală de delegare autoritate părintească formulată de reclamanta Râpea Maria – Gabriela în contradictoriu cu pârâtul Bodi Alexandru, domiciliat la aceeaşi adresă”, se arată în hotărârea judecătorilor.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune