Iubitul Biancăi Drăguşanu, petrecere de basm după plecarea vedetei in India. I-a serbat ziua fiicei lui. Uite cât de fericita a fost micuţa si ce i-a urat tatăl ei. FOTO!

Bianca Drăguşanu, poză genială de la petrecerea fiicei iubitului ei. Micuţa e foarte simpatică.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca Drăguşanu şi noul ei iubit, milionarul Alex Bodi, s-au întors de curând dintr-o vacanţă de cinci stele în Spania şi în Franţa.

La Paris, cei doi îndrăgostiţi s-au cazat la Paris unde omul de afaceri a avut grijă să-şi răsfeţe iubita la hotelul "Four Seasons George al Cincilea", unul dintre cele mai scumpe stabilimente din capitala Franţei.

Apartamentul pe care l-au ales costă 1500 de euro pe noapte şi se numără printre preferatele vedetelor de la Hollywood.

Ei bine, bomba acum vine. În escapada de cinci stele, Bianca şi actualul ei partener de viaţă nu au fost singuri ci însoţiţi de fiicele afaceristului, două puştoaice adorabile care par să o îndrăgească deja pe vedetă.

În urmă cu câteva zile însă, Bianca a plecat pentru o perioadă în India, alaturi de alte vedete, sa filmeze pentru un reality show. Blonda suspină deja de dorul iubitului ei şi îi trimite tot felul de mesaje pe insta story.

Bianca Drăguşanu, poză genială de la petrecerea fiicei iubitului ei. Uite cum a arătat micuţa.

"Mi-aş dori să fii aici alături de mine", sau "cât de mult mi-ar fi plăcut să vedem acest apus amândoi" sunt doar câteva dintre postările vedetei.

Alex Bodi nu s-a lăsat însă copleşit de dorul de celebra lui iubită, bărbatul având în familie un eveniment foarte important.

Afaceristul i-a organizat o petrecere aniversară de basm uneia dintre fiicele lui. La evenimentul special au participat toţi prietenii şi colegii fetiţei, dar şi personaje din desenele animate nemuritoare pe care cu toţii le îndrăgim.
Omul de afaceri are doua fiice, din relaţii anterioare, şi le adoră pe simpaticele micuţe.

"La mulţi ani fericiţi, inimioara mea frumoasă!!! Îţi doresc fericire şi împlinirea tuturor dorinţelor. Sa ştii că sunt un tătic mândru şi împlinit. Te iubeşte tati mult!", este mesajul lui Bodi pentru moştenitoarea lui.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P