Iubitul Biancăi Rus i-a făcut avansuri și Adrianei Bahmuțeanu! ”Sunt potent, îmi plac femeile grase”

Ștefan Farrell, noul iubit al Biancăi Rus, i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuțeanu, cu 8 ani în urmă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ștefan Farrell, supranumit ”regele modellingului din Transilvania” se cunoaște de mulți ani cu Bianca Rus, însă i-a devenit iubit abia după divorțul recent al acesteia. În urmă cu 8 ani, bărbatul a interevnit într-o emisiune de televiziune în care era prezentă Bianca Rus și i-a făcut avansuri explicite... Adrianei Bahmuțeanu.

fara descriere

În 2012, Bianca Rus era în centrul unui scandal sexual, după ce își acuzase un fost coleg de la Etno TV de hărțuire. Bahmu, care fusese directoare a postului, a venit la un show TV și a desființat-o pe fosta ei angajată, însă la un moment dat a interenit telefonic Ștefan, care s-a recomandat ”un admirator al Biancăi Rus din Cluj”.

Ștefan către Bahmu: ”Pot să vă fac curte”

fara descriere

Aprigă din fire, Adriana se pregătea să-l combată pe Ștefan, însă acesta a avut o replică ce a lăsat-o fără cuvinte pe vedeta care abia divorțase pentru a patra oară de Silviu Prigoană.

fara descriere

”Acum, că nu mai sunteți căsătorită, pot să vă fac curte? Vreau să vă arăt cât de potent sunt. Mie îmi plac femeile grase”, a declarat Farrell, spre stupefacția tuturor celor prezenți în studio. Adriana Bahmuțeanu a rămas și ea fără replică, mai ales că nu se aștepta la o asemenea declarație.

Citeste si: Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre noua concurentă, Alexandra Ungureanu ”Nu mă halește” VIDEO

Citeste si: O mamă a sunat la 112 pentru că fiul de 12 ani nu răspundea la telefon! Surpriza de care au avut parte autoritățile când au intrat peste el în casă

Citeste si: Deea Codrea și-a pus silicoane înainte de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities” ”Nu aș putea să fiu mai fericită cu decizia aleasă!”

Citeste si: Deea Codrea și-a pus silicoane înainte de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities” ”Nu aș putea să fiu mai fericită cu decizia aleasă!”

fara descriere

În 2012, Adriana Bahmuțeanu avea câteva kilograme în plus față de acum și la fel și Bianca Rus. Deși a recunoscut că îi plăceau femeile cu forme, Ștefan a așteptat totuși ca Bianca să slăbească 70 de kilograme pentru a se cupla cu ea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate