Iubitul Biancăi Rus i-a făcut avansuri și Adrianei Bahmuțeanu! ”Sunt potent, îmi plac femeile grase”

Ștefan Farrell, noul iubit al Biancăi Rus, i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuțeanu, cu 8 ani în urmă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Ștefan Farrell, supranumit ”regele modellingului din Transilvania” se cunoaște de mulți ani cu Bianca Rus, însă i-a devenit iubit abia după divorțul recent al acesteia. În urmă cu 8 ani, bărbatul a interevnit într-o emisiune de televiziune în care era prezentă Bianca Rus și i-a făcut avansuri explicite... Adrianei Bahmuțeanu.

În 2012, Bianca Rus era în centrul unui scandal sexual, după ce își acuzase un fost coleg de la Etno TV de hărțuire. Bahmu, care fusese directoare a postului, a venit la un show TV și a desființat-o pe fosta ei angajată, însă la un moment dat a interenit telefonic Ștefan, care s-a recomandat ”un admirator al Biancăi Rus din Cluj”.

Ștefan către Bahmu: ”Pot să vă fac curte”

Aprigă din fire, Adriana se pregătea să-l combată pe Ștefan, însă acesta a avut o replică ce a lăsat-o fără cuvinte pe vedeta care abia divorțase pentru a patra oară de Silviu Prigoană.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Acum, că nu mai sunteți căsătorită, pot să vă fac curte? Vreau să vă arăt cât de potent sunt. Mie îmi plac femeile grase”, a declarat Farrell, spre stupefacția tuturor celor prezenți în studio. Adriana Bahmuțeanu a rămas și ea fără replică, mai ales că nu se aștepta la o asemenea declarație.

Citeste si: Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre noua concurentă, Alexandra Ungureanu ”Nu mă halește” VIDEO

Citeste si: O mamă a sunat la 112 pentru că fiul de 12 ani nu răspundea la telefon! Surpriza de care au avut parte autoritățile când au intrat peste el în casă

Citeste si: Deea Codrea și-a pus silicoane înainte de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities” ”Nu aș putea să fiu mai fericită cu decizia aleasă!”

Citeste si: Deea Codrea și-a pus silicoane înainte de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities” ”Nu aș putea să fiu mai fericită cu decizia aleasă!”

În 2012, Adriana Bahmuțeanu avea câteva kilograme în plus față de acum și la fel și Bianca Rus. Deși a recunoscut că îi plăceau femeile cu forme, Ștefan a așteptat totuși ca Bianca să slăbească 70 de kilograme pentru a se cupla cu ea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum arăta Bianca Rus înainte de a-și tăia burta! Avea 120 kg, acum are doar 50 kg! Ce regim de viață are

Andreea Tonciu e ”minciună” pe lângă sora ei! La 20 de ani, Lorena e bombă cu fitil aprins

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Vulpița a scos-o din sărite pe Mirela Vaida: “Te dau afară dacă mai vorbești așa!”

Oana Radu, apariţie de senzaţie la "Bravo, ai Stil! Celebrities". Colegele i-au pus gând rău şi vor să o propună spre eliminare deja

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies