Iubitul cântăreței Carmen de la Sălciua, condamnat într-un dosar penal! Marian Corcheș a fost prins băut la volan

Omul de afaceri a scăpat ca prin urechile acului de o condamnare în spatele gratiilor.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Marian Corcheș, actualul iubit al cunoscutei artiste Carmen de la Sălciua, a primit o condamnare penală și a reușit să scape la limită de o pedeapsă cu închisoarea care s-ar fi putut ridica până la cinci ani de zile, scrie spynews.ro. Totul s-a întâmplat în

2019, atunci când omul de afaceri a fost oprit în trafic de oamenii legii, care au constatat că acesta conducea sub influența băuturilor alcoolice. Agenții de la rutieră i-au întocmit dosar penal, iar procesul său s-a mutat în sala de judecată. 

Marian Corcheș, prin sub influența substanțelor alcoolile la volan. Ce pedeapsă a primit de la judecători

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a fost destul de norocos, căci magistrații au fost îngăduitori cu el, deși legea este dură în astfel de cazuri și se poate pedepsi chiar și cu până la cinci ani în spatele gratiilor. Totuși, acesta a reușit să scape doar cu o amendă usturătoare. 

„Suma corespunzătoare unei zile-amendă, cuprinsă între 10 lei şi 500 lei, se înmulţeşte cu numărul zilelor-amendă, care este cuprins între 30 de zile şi 400 de zile”.  

Judecătorii au stabilit contravaloarea unei zile la 35 de lei, iar în total Marian Corcheș a trebuit să scoată din buzunar suma de 5.250

de lei, dar și 800 de lei, însemnând cheltuielile de judecată. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Condamnă pe inculpatul CORCHEŞ MARIAN SEPTIMIU la pedeapsa amenzii în cuantum de 5250 lei stabilită prin înmulţirea unui număr de 150 zile amendă cu suma de 35 lei corespunzătoare unei zile-amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Atrage atenţia asupra consecinţelor neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, respectiv înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea. Obligă pe inculpat la plata sumei de 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului, în care sunt cuprinse şi cheltuielile aferente urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”,  se arată în decizia luată de judecători, conform sursei citate anterior.

Carmen de la Sălciua, despre conflictul dintre iubitul ei și soția lui

Relația artistei cu actualul iubit a început încă din timpul căsniciei lui. Chiar dacă Marian Corcheș și partenera lui de viață erau despărțiți din punct de vedere sentimental, în acte erau în continuare soț și soție. Carmen de la Sălciua a fost acuzată de nevasta iubitului ei că i-ar fi destrămat mariajul, dar vedeta a infirmat aceste acuzații și spune că relația lor era de mai mult timp încheiată.

„  Credeți că pentru o amărâtă de răzbunare se face un asemenea circ? Aș intra eu în așa circ, așa cum mă știe publicul?! Tot timpul am afișat latura asta pașnică  atunci când a fost vorba de un scandal. De aceea nu dau declarații sau răspunsuri acestei femei, pentru că m-am săturat ca de pe numele meu să se iște tot felul de scandaluri.

Citeste si: Marian Corcheș și-a cunoscut viitoarea soacră! Cum a decurs întâlnirea dintre iubitul lui Carmen de la Sălciua și mama artistei

Am spus de atâtea ori că eu nu am destrămat nicio căsnicie. Am văzut negru pe alb discuțiile dintre ei, am văzut mesajele pe care el mi le-a arătat. Niciodată nu aș fi crezut un bărbat căsătorit dacă ar fi venit la mine cu versiunea că nu se mai înțelege cu nevasta. Mi-a arătat mesaje între ei care datează de prin august, când pentru mine el era un simplu om, nu existase niciun fel de conexiune între noi.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș si-au făcut declarații pe Internet, dar fanii au observat altceva! Detaliul din toate fotografiile artistei: "Așa e. Sunt o mincinoasă"

Ea îl sună pe el, îl ține la telefon, am asistat la discuții. Discuțiile dintre ei sunt la urechile mele. Se vorbește despre fosta lor relație că nu mai merge. Probabil ea nu vrea să lase relația asta să se termine. Mulți cunoscuți știu povestea lor care pot confirma că lucrurile nu stau așa. El i-a propus să divorțeze la notar, ea nu a vrut și el când a văzut că nu se poate nicicum, a intentat actele în instanță", a declarat în urmă cu ceva timp Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.ro. Citește mai multe  AICI.      

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies