Iulia Albu, adevarul despre operatiile estetice! Toata lumea vrea sa stie ce si-a facut jurata “Bravo, ai stil!” – Pana si doctorul spune ca e pretentioasa - Video Exclusiv!

Multi fani sunt curiosi sa afle adevarul despre operatiile estetice ale Iuliei Albu! Marti seara, jurata “Bravo, ai stil!” a fost prezenta la evenimentul doctorului Juravle Florin, in clinica sa, prilej cu care ne-a dezvaluit ce obisnuieste sa-si faca la el atunci cand il viziteaza.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev, Georgiana Carp

Iulia Albu ne-a dezvaluit adevarul despre operatiile estetice si tratamentele pe care si le face la medicul chirurg estetician Florin Juravle. Jurata “Bravo, ai stil!” a vorbit si depre interventia pe care si-a facut-o la glezne, in urma cu ceva timp, cand a vrut sa si le subtieze. Medicul nu a dorit sa dea prea multe detalii despre ceea ce-i face Iuliei atunci cand ii viziteaza clinica, insa a recunoscut ca este pretentioasa.

“Iulia Albu este una din pacientele si prietenele clinicii noastre. Ea nu are nevoie de nicio interventie sau tratamente speciale, doar asa, chestii usoare de intretinere, pentru fermitatea pielii, pentru hidratare. Iulia este un om deosebit. Este pretentioasa, dar orice pacient ar trebui sa fie pretentios cu tratamentele, n-ar trebuie sa se lase oriunde, oricum. Daca intrebi si vrei sa fii informata asupra tratamentului nu inseamna ca esti pretentios, este dreptul pacientului de a sti toate aceste amanunte”, ne-a declarat Dr. Juravle Florin.

 

Intra pe kfetele.ro ca sa afli adevarul despre operatiile estetice ale Iuliei Albu. 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate