Vedete

Iulia Albu o face praf pe Roxana Ciuhulescu! Ce a putut să spună despre rochia ei de mireasă

Iulia Albu nu a fost deloc plăcut impresionată de rochia de mireasă aleasă de Roxana Ciuhulescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Iulia Albu o face praf pe Roxana Ciuhulescu! Ce a putut să spună despre rochia ei de mireasăicon photo
 
Iulia Albu a văzut rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu şi nu a putut sa nu îşi spună părerea reală despre ţinuta din ziua cea mare. În primul rând, fashion editorul a scris pe blogul ei personal ca o femeie care a mai fost căsătorită nu ar trebui sa se îmbrace în alb la a doua nuntă. 
 
„Întotdeauna am admirat perseverenţa şi naivitatea femeilor care, la a doua, a cincea, a douăzecea căsătorie, se duc în faţa preotului tot în rochie albă. Când prima oară ai dat-o în bară aşa de grav şi ai ocazia să-ţi revii la a doua căsătorie…. să alegi acea voaletă sinistră… mi se pare trist! Nici rochia nu este vreo minune a lumii, dar totuşi ar fi putut face parte dintr-o apariţie măcar decentă. Sincer, chiar nu înţeleg acea plasă de învelit florile, ieftină, sulemenită în cele 3 pene isterice care se iţesc din vârful capului stimabilei. Aaaa…. Nu sunt pene! Este doar nişte tul ieftin! Mă rog, ştiţi că eu sunt cu găinile”, a scris vedeta pe blogul ei personal.
Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune