Iuliana Luciu, bătută de Andreea Podărescu în instanță, după ce a fost acuzată că i-a spart casa modelului! Sora mai mică a Nicoletei nu se lasă DEZVĂLUIRI

Iuliana Luciu a pierdut procesul cu Andreea Podărescu, după ce a fost acuzată că a încercat să i-l ”fure” pe tatăl copilului ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Scandalul început pe rețelele de socializare dintre Iuliana Luciu și Andreea Podărescu s-a tranșat în tribunal. După ce Andreea a acuzat-o pe sora Nicoletei Luciu că a încercat să-i fure bărbatul și că-i este ”milă” de ea pentru că acesta nici n-o bagă în seamă, Iuliana a decis s-o dea în judecată.

În urmă cu o săptămână, judecătorii au tranșat subiectul, însă decizia ar putea s-o nemulțumească pe Iuliana. ”Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată”, se arată în decizie. Luciu acționase în judecată și un trust media care a acoperit pe larg scandalul, însă și-a retras cererea în legătură cu aceasta. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată în 30 de zile.

Citeste si: Surorile Luciu au îngropat securea războiului cu tatăl lor! ”Fetele mă ajută şi cu bani”

Citeste si: Iuliana Luciu, scrisoare emoţionantă: ”Să mă ierţi că am crescut”

Citeste si: ŞOC! Adevărul despre Bianca Drăguşanu la show-ul din Asia! Surpriză, când trebuia să iasă cu adevărat diva din competiţie

Iuliana Luciu i-a mai deschis un proces Andreei Podărescu

Lucrurile nu se opresc însă aici. În decembrie 2018, Iuliana Luciu a mai deschis un proces pentru ”acțiune în răspundere delictuală” împotriva Andreei Podărescu, tot la Tribunalul București. Prima înfățișare nu a fost încă fixată.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: