Jador a avut o legătură secretă cu soră Siminei?! Declarația care îi va șoca pe toți  de la Puterea dragostei! "Prin intermediul ei, am comunicat în ultima vreme" EXCLUSIV

Sora Siminei l-a ajutat pe Jador să ia legătură cu brunetă în momentele în care aceasta refuza total să comunice cu el

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Jador s-a întors în casa Puterea dragostei cu gândul ca, de data aceasta, să își găsească sufletul pereche. "Cred că a venit momentul să am și eu pe cineva lângă mine care să mă iubească așa cum îmi doresc. Până acum, am luptat cu trecutul, dar nu mai îmi doresc acest lucru. Trebuie să trăiesc în prezent", avea să spună cântărețul pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Jador mai simte ceva pentru Simina?

Pe de altă parte, pe Jador încă îl mai încearcă amintirile legate de Simina, femeia pe care a adorat-o pur  și simplu în competiție. Poate de aceea, și vorbește mereu cu nostalgie despre ea, dar și despre persoanele care l-au ajutat să fie împreună cu bruneta în perioada în care avea sentimente puternice.

Drept dovadă, întrebat cine a fost persoana care l-a sprijinit când a făcut cuplu cu Simina la Puterea dragostei, dar și după show, Jador avea să spună în premieră că Andreea, sora fetei, a fost un ajutor de nădejde.

Citeste si: Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Ce gest a făcut concurentul pentru iubita lui

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, pus într-o situație imposibilă de tatăl lui! Ce a replicat iubitul Biancăi la reproșurile lui Nelson Mondialul și cum și-a apărat ”Vulpița”!

Citeste si: Surpriză, ce simte Jador pentru Paula după ce s-a spus că a făcut sex interzis cu ea la Puterea dragostei. "Orice bărbat s-ar îndrăgosti pe loc" EXCLUSIV

fara descriere

Jador a avut o legătură secretă cu sora Siminei? ”Este o fată deosebită” 

În premieră pentru WOWbiz.ro, la câteva luni de la despărțirea de timișoreancă, cântărețul a spus tot. Jador a avut o legătură secretă cu sora Siminei de la Puterea dragostei, una de prietenie, ceea ce l-a făcut să o repecte pe tânără enorm de mult. "Andreea este o fată deosebită, cu care eu m-am înțeles foarte bine de la început. Ea m-a ajutat mereu să vorbesc cu Simina, mai ales atunci când aveam o relație și ambii eram orgolioși. Fără cuvintele sale conciliante, nu am fi reușit să ne înțelegem de multe ori. În plus, recunosc, prin intermediul ei, am comunicat în ultima vreme și am aflat ce se mai întâmplă cu fosta mea iubită. Din acest motiv, o voi aprecia întotdeauna, chiar dacă eu și Simina am încheiat toate conturile", a spus Jador pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate