Jador, atacat dur la Puterea dragostei! ”Este un fraier, nu îl înțeleg”

Ricardo și-a spus părerea, în termeni duri, despre Jador la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

La mai bine de trei săptămâni de la plecarea din casa Puterea dragostei, Ricardo a ținut să își spună părea despre anumite persoane din show! Astfel, după ce a vorbit la superlativ despre cuplul Simina-Alex Zănoagă, pe care îl consideră cel mai solid din competiția amoroasă, ei bine, în privința lui Jador, cuvintele au fost cu totul altele!

”Eu am stat cu Alex în cameră și stiu tot adevărul despre relația pe care o are cu Simina. Vă zic cu mâna pe inimă că este una frumoasă, plină de pasiune, în ciuda lucrurilor care se întâmplă în casă. Oamenii ăștia doi chiar se iubesc, restul sunt doar vorbe răutăcioase. În schimb, Jador nu știe ce să mai facă pentru a-i desparte. Mă bucur că nu a reușit”, a povestit Ricardo, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro!

Citeste si: ULTIM MOMENT! Unde a fost dus de la spital criminalul din Timiș! ”Nu va sta în celulă, dar totul este de maximă siguranță” EXCLUSIV

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, îndrăgostită până peste cap de Culiță Sterp: „Promite-mi că rămâi pentru mine”

Citeste si: Angela Gheorghiu, bătută crunt de fostul soț! „Nu am mai vrut să continuu să trăiesc...”

fara descriere

Jador este un fraier la Puterea dragostei? ”Trebuie să accepte că relația  cu Simina s-a terminant” 

În premieră pentru WOWbiz.ro, Ricardo a mai avut ceva de spus în privința manelistului. Jador este un fraier la Puterea dragostei! Nu îl înțeleg! Este un bărbat fără demnitate, eu în locul lui nu aș fi făcut așa ceva. Trebuie să accepte că relația  cu Simina s-a terminant. Alex este cel  pe care fata asta îl are partener acum”, a conchis fostul concurent.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate