ULTIM MOMENT! Unde a fost dus de la spital criminalul din Timiș! ”Nu va sta în celulă, dar totul este de maximă siguranță” EXCLUSIV

Ionel Marcel Lepa, criminalul din Timiș, a fost dus la o închisoare de maximă siguranță

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Ionel Marcel Lepa, interlopul de 48 de ani care a îngrozit România după ce a ucis un polițișt în Timiș, a fost externat în joi diminea'[ de la Spitalul Municipal din localitate.

"E într-o stare stabilă. Rănile provocate de proiectile, care au fost în corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi și nu i-au periclitat viața. Ambele proiectile au penetrat unul mâna, unul toracele, dar fără a avea și un orificiu de iesire. Amândouă au fost recuperate si urmeaza să se facă, probabil, o expertiză. (...) În mod normal, rănile provocate de un proiectil, el nefiind cu potențial letal, dar stând două – trei zile de la producerea evenimentului, există un potențial infecțios, cu un risc de septicemie, așa că doua – trei zile va rămâne internat”, a declarat, imediat, după ce a fost operat Ovidiu Burlacu, seful sectiei de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, pentru Realitatea de Timiș. 

Citeste si: Hannelore și Bogdan, din nou un cuplu?! Au plecat împreună în vacanță

Citeste si: Șoc la Roland Garros! Simona Halep, eliminată de o jucătoare de 17 ani!

Citeste si: Doliu în lumea muzicală din România! A murit Vali Coșug, mentorul lui Julie Mayaya!

fara descriere

Criminalul din Timiș a fost scos din spital! El a fost păzit zi și noapte

Ieri de dimineață însă, criminalul din Timiș a fost scos din spital, după ce a fost păzit zi și noapte de doi oameni ai legii! ”Nu mai era cazul să râmână în clinică, Ionel Lepa este în afara oricărui pericol. Totuși, el nu va fi băgat în celulă cu alți deținuți, la un penitenciar de maximă siguranță din Arad, ci, va sta la spitalul închisorii până când medicii vor considera de cuviință”, au dezvăluit surse de la fața locului.

Polițist ucis în Timiș! Cum s-a întâmplat tragedia

Duminică, Polițistul Cristian Amariei se afla în misiune în momentul în care a fost împușcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un individ urmărit internațional pentru tâlhărie

Întreaga scenă violentă a avut loc în localitatea timișeană Izvin, unde s-a derulat un filtru al poliției. Ionel Marcel Lepa se afla la volanul mașinii înainte de tragedie și era urmărit pentru executarea unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiunea de tâlhărie. Polițistul Amariei i-a făcut semn bărbatului să tragă pe dreapta, iar acesta, în loc să respecte indicațiile omului legii, a apăsat accelerația, mai mult, din autoturism lui s-au tras mai multe focuri cu armă. Unul din gloanțe a a penetrat gâtul lui omului legii, în timp ce colegul său a fost și el rănit la picior.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate