Jador, conversații private cu iubita! Ecranul telefonului i-a fost filmat în timp ce se afla în club

Jador a petrecut sâmbătă seară într-un club de fițe din Capitală, alături de mai mulți buni prieteni, printre care și Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

jador
Jador, ocupat să vorbească cu iubita lui în timp ce se afla în club[Sursa foto: Instagram]

 


In articol:

Cum "prietenul la nevoie se cunoaște", Bogdan Mocanu l-a dat de gol pe Jador, într-o postare publicată pe Instagram. În timp ce toată lumea se distra și profita de noaptea în club, Jador scria de zor mesaje unei persoane misterioase. Conversația artistului, devenit cunoscut în urma participării la emisiunea Puterea dragostei, a fost surprinsă de către Bogdan Mocanu pe filmarea pe care a decis să o facă publică pe Instagram.

Cu toate că nu se vede clar ce i-a transmis persoanei de la capătul celălalt al conversației, se poate observa că Jador a scris destul de multe mesaje, semn că este vorba de o persoană importantă pentru el, fiind chiar dispus să-și ignore prietenii cu care petrecea în club pentru ea.

Citeste si: Celebrul Khan a murit răpus de o boală cruntă! Ştirea neagră face ocolul planetei - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Bogdan Mocanu l-a dat de gol pe Jador: "Când te seacă iubi"

Bogdan Mocanu a dezvăluit cine este persoana misterioasă, însă nu i-a dat numele, a numit-o simplu "iubi". Prietenul lui Jador a publicat și un mesaj care să descrie situația. "Când te seacă iubi la cap, gen", este mesajul făcut public de Bogdan Mocanu, ca o descriere la imaginile cu Jador tastând la greu, în loc să petreacă.
Jador și Bogdan Mocanu au dat nas în nas cu fostele iubite.

jador
Jador și Bogdan Mocanu au petrecut, sâmbătă seara, într-un club[Sursa foto: Instagram]

În clubul de fițe în care se aflau sâmbătă, 3 octombrie, petreceau de zor și alți foști concurenți Puterea dragostei, printre care și fostele iubite din competiție ale lui Jador și Bogdan Mocanu.

La câțiva metri de masa celor doi foști concurenți Puterea dragostei, petreceau Ana-Maria Lintaru, Roxana și Simina Loica, actuală Zănoagă. Chiar dacă se aflau în același club, aceștia au ales să păstreze distanța, nefiind fotografiați împreună. Mai mult decât atât, se pare că doar Roxana era singură, Ana-Maria Lintaru fiind însoțită de noul iubit, în timp ce Simina a venit cu Alex Zănoagă, soțul și tatăl copilului ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

BREAKING NEWS: A murit un celebru om de afaceri din România

Ce banc îl făcea să râdă pe Ceaușescu: „Toți îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu, am spus”!

Atenție, imagini șocante! Cum arată pieptul lui Lino Golden, după operație! Artistul a explicat de ce a ales să posteze așa ceva

Jador, întâlnire cu Simina de la Puterea dragostei! Cei doi au petrecut în același club, sâmbătă seara

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies