Jador de la Puterea Dragostei a pus în pericol o celebră prezentatoare tv? Lucrurile se complică pentru manelist

Acuzat că ar avea coronavirus, lucru destăinuit de femeia care se declară îndrăgostită de el, tot fostă concurentă a emisiunii care l-a făcut celebru pe manelist, Jador de la Puterea Dragostei pare să nu fie prea afectat de acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Mariana de la Puterea Dragostei a reușit să-și uimească prietenii virtuali cu un comentariu la un live în care apărea și Jador după ce a declarat că Jador are coronavirus și că asta ar fi motivul pentru care nu mai iese din casă. "Jador are coronavirus, știați? De asta stă în casă", este mesajul Marianei de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, amendat de Poliție după ce a ieșit din casă fără adeverință: „Nu știam că trebuie să…”

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, declarații controversate despre Jador: "Are coronavirus"

Citeste si: Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea dragostei, suprinsă în hainele artistului

Cu toate acestea, manelistul Jador de la ”Puterea Dragostei” nu pare să fi luat în seamă informațiile care circulă pe seama lui. Ba chiar, pare că le ignoră, el fiind, chiar a doua zi, invitat la o emisiune live. Iar înainte de emisiune, Jador de la ”Puterea Dragsotei” a avut chef de o ”mică caterincă” cu frumoasa prezentatoare a matinalului la care a fost invitat, Ameri Nasrin, cei doi stând, împreună, într-un spațiu mic, fără să respecte distanța minimă de siguranță în timp de epidemie. Mai mult decât atât, Jador de la ”Puterea Dragostei” a dansat cu frumoasa prezentatoare TV, expunând-o la un pericol mai mare decât ar fi fost normal.

fara descriere

Jador de la ”Puterea Dragostei”, amendat că nu a respectat regulile pe timpul stării de urgență

Jador de la ”Puterea Dragostei” a fost amendat cu 3.000 de lei după ce a ieșit din casă fără a avea asupra lui declarația pe propria răspundere.

fara descriere

„Amenda… am ieșit afară din casă pentru a-mi face cumpărături, îmi era foame, nu știam că trebuie să am la mine declarația, că de obicei eu mănânc la restaurant, nu fac mâncare pentru că nu am timp și acum sunt nevoit să-mi gătesc, m-a oprit Poliția, mi-a dat amendă, îmi asum, o merit, o să plătesc!”, a spus Jador de la Puterea Dragostei, recunoscând că, în plină pandemie de coronavirus, nu este la curent cu noile reglementări.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate