Jador de la Puterea Dragostei, adevărul despre boala lui, după ce None a spus că ar avea o suferință gravă

Jador, după ce a ieșit din casa de la Puterea Dragostei, e dezamăgit de afirmațiile făcute de None. Acesta a afirmat că l-a votat pentru că Jador este grav bolnav.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Jador a fost eliminat în gala de sâmbăta trecută de la Puterea Dragostei și a plecat dezamăgit pentru că nu se aștepta ca băieții să-l voteze. Imediat după ce Jador a plecat, None și-a explicat votul în fața fanilor emisiunii printr-un mesaj care a șocat multă lume. Vezi declarațiile lui None AICI

Citeste si: Jador, primele declarații după ce a fost eliminat de la Puterea Dragostei! I-a făcut praf pe băieții care l-au votat ”Îmi pare rău că s-a ajuns aici”

Ajuns în țară, după difuzarea galei, Jador a fost neplăcut surpins de ceea ce a spus None. ”Am fost șocat de ce a putut spune. Doamne ferește! Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos. A fost la un moment dat în cameră când m-am văitat că mă durea burta. Am un helicobacter la stomac, dar asta nu e ceva grav. Și în nici un caz nu trebuia să plec din acest motiv. Dacă eu aș fi avut o boală, cei din producție m-ar fi trimis acasă, eu aș fi cerut să plec. Am unele probleme la stomac, dar se tratează. Nu e ceva eraditar, nu mor”, ne-a povestit Jador. De altfel, fostul concurent i-a dat replica lui None chiar din studioul în care își înregistrează melodiile. 

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Vrea o relație cu Adrian! Jador, în stare de șoc: "Mamă, m-ai spart"

Conform site-urilor de specialitate, infecția cu Helicobacter pylori este destul de comună: două treimi din populația întregului glob o face la un moment dat. În cele mai multe cazuri, nu cauzează ulcere și nici nu are simptome detectabile, ci poate fi descoperită doar la analize. În alte cazuri, în schimb, atunci când apar simptomele, îți poți da seama că ai o infecție cu bacteria respectivă.Studii recente au arătat că bacteria Helicobacter pylori este responsabilă de un număr mare de problemele la stomac. Odată intrată în sistemul digestiv, Helicobacter pylori atacă mucoasa stomacului, cea care protejează organul de acidul gastric, iar în timp ajunge să o ”găurească”, aceste găuri fiind ulcerele.

Citeste si: Scandal oribil cu înjurături la Puterea Dragostei! Adrian s-a certat cu Ricardo și cu Jador! S-a ajuns la cuvinte grele

Eliminat de la Puterea Dragostei, Jador vrea să se întoarcă în casă pentru Simina

Jador l-a contrazis pe None și în ceea ce privește dorința lui de a pleca acasă. ”L-am întrebat care sunt condițiile în care mă pot descalifica, dar doar dacă Simina este eliminată. În acea situație, eu nu mai voiam să rămân în emisiune fără ea”, ne-a spus Jador, care i-a rugat pe fanii emisiunii să-l voteze pentru că el își dorește să se întoarcă în casa de la Puterea Dragostei și să-și continue povestea de iubire cu Simina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate