Jador de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Georgiana: ”Mergeam la un hotel ieftin”

O adevărată bombă a explodat la Puterea Dragostei: Jador are o iubită acasă, o cheamă Georgiana și îl așteaptă cuminte!

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Prima care a vorbit despre iubita secretă a lui Jador a fost Ella și a făcut-o chiar în casa de la Puterea Dragostei.  ”Din câte știu de la el, e de aceeași religie cu el, au făcut facultatea împreună, a stat pe la el. O cheamă Georgiana și e de la Bacău", a spus Ella.

Apoi, în timpul unui scandal, Andreea i-a aruncat lui Jador: "Ai jucat teatru cu Ella, ți-ai bătut joc de ea, în condițiile în care tu ai femeie acasă!”

Totul a culminat însă cu întrebarea Andreei Mantea din emisiunea de marți: ”Vrei să vorbim despre Georgiana?” Inițial, Jador nu a vrut să vorbească, însă apoi a făcut câteva dezvăluiri despre femeia pe care mulți o consideră iubita lui.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Jador spune că poza care a fost distribuită pe grupurile de fani ai emisiunii nu este făcută în Anglia pe 28 septembrie, atunci când el a avut concert acolo, ci e mai veche, ”de cel puțin 4 luni”

”M-am întâlnit cu ea la un hotel ieftin, plăteam 1 milion 100 pe cameră (n.r. 110 lei). Nu aveam canapea atunci în apartamentul meu să o duc acolo”, a povestit Jador.

Citeste si: Bogdan Mocanu, lovitură pentru Jador, după ce acesta a spus că o place pe Cristina Pucean! Dansatoarea maneliștilor și iubitul Andrei, împreună în Germania

Citeste si: Andra Volos, imagine din intimitate, alături de Bogdan Mocanu! Mesaj care spune ce fel de relație au foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Citeste si: Manuela a ars pozele cu Ricardo de la Puterea Dragostei! Ce reacție a avut concurentul

Jador are o relație secretă! ”Simina primea poze cu Georgiana și el”

De altfel, în live-ul de pe pagina de Facebook WOWbiz.ro, și Alex Zănoagă a vorbit despre iubita secretă a lui Jador. ”Georgiana, așa am înțeles că o cheamă, sau cum s-o numi…Vă spun, căci știu! Simina, când era la începutul legăturii cu Jador, i se trimiteau poze cu tânăra și manelist! El nega că ar avea o legătură, și îi spunea că este contabilă, că nu poate să o lase singură, că trebuie să o ia și să o ducă în anumite locuri, nimic de iubire. Dar…nu cred, era ceva de atunci, chiar erau împreună la vremea respectivă”, a spus Zănoagă la WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate