Vedete

Simina de la ”Puterea Dragostei”, relație controversată cu primul ei iubit! Dezvăluiri uluitoare

Simina de la ”Puterea Dragostei” susține că este îndrăgostită până peste cap de Jador, fostul concurent din emisiune, dar, cu toate acestea, declarațiile lor de amor sunt privite cu suspiciune de multă lume.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Motivul, susțin sursele noastre, este legat de comportamentul din trecut al Siminei, femeia care, acum, este într-o relație cu Jador și, mai mult decât atât, a acceptat să se mute din Timișoara la București de dragul artistului, în momentul în care se va finaliza reality-show-ul ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, forțată de Jador să spună că sunt împreună? Andy face dezvăluirile

Citeste si: Dezvăluiri de senzaţie ale lui Jador! Vezi ce planuri şi-a făcut împreună cu Simina! E clar ca relaţia e serioasă!

Citeste si: Noul concurent de la Puterea Dragostei, Andrei, e prieten cu Jador! A povestit în emisiune cum şi unde s-au cunoscut

”O iubesc, orice mi-ar spune cineva”, a fost declarația care a pus pe jar întreaga lume în momentul în care Jador a anunțat că vrea să se mute cu Simina, după ce se va termina ”Puterea Dragostei”, iar alți cunoscuți de-ai lor susțineau că bruneta nu îl iubește, cu adevărat, pe cântăreț. Mai mult decât atât, Jador a fost surd la explicațiile pe care le-au dat cei din jur și continuă să creadă orbește în ea, în ciuda faptului că unii io-au dezvăluit secretele Siminei, iar lucrurile din trecutul concurentei pot fi interpretate.

Mai exact, înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei, Simina avea o relație cu un tânăr, poreclit Bebe. ”Erau de foarte multă vreme împreună, se iubeau mult. Sau, cel puțin, el o iubea mult, erau la un pas de căsătorie”, este începutul unei povești, pe cât de credibile, pe atât de triste. Pentru că, deși erau la un pas de nuntă, Simina și Bebe au rupt relația… Nu că nu s-ar fi înțeles, ci, susțin sursele noastre, pentru că Siomina a cam ”călcat strâmb”. Și nu cu oricine, ci cu cel mai bun prieten al logodnicului ei”, spune sursa noastră, motiv pentru care povestea de amor a concurentei de la ”Puterea Dragostei” pare să semene cu o telenovelă. Și, culmea, Simina încă are fotografii alături de Bebe, pe contul ei de socializare, ieșirile celor doi, petrecute cu ani în urmă, fiind pozate și… amintirile păstrate, la vedere.

 

Simina și Jador, relație ”complicată”

”Eu și cu Simina formăm un cuplu, chiar dacă eu am fost eliminat din emisiune. Ne vom continua relația afară, dacă eu nu voi mai intra în casă”, a mărturisit recent Jador, care i-a îndemnat pe telespectatori să-l voteze să se întoarcă în casă. Cum mulți au fost cei care au spus că Simina va forma un cuplu cu un alt băiat din casa de la Puterea Dragostei, în urmă cu câteva zile, într-un live comun al celor doi, au dezvăluit adevărul despre relația lor, ssuținând că se iubesc. Cu toate acestea, alți concurenți și martori ai poveștii lor de dragoste susțin că e doar o ”poveste”. ”Simina spune că Jador a forțat-o să scrie pe rețeaua de socializare că e într-o relație cu el. Jador spune că sunt împreună, Simina spune că nu”, a mărturisit Andy la ”Puterea Dragostei”. Jador a venit în casa de la Puterea Dragostei inițial pentru Bianca, însă între cei doi nu s-a înfiripat nimic. Apoi, cântărețul și-a îndreptat atenția spre Simina, care a intrat în emisiune cu doar o săptămână înainte ca Jador să fie eliminat din show, prin votul băieților.

Galerie foto 
Setări confidențialitate