Jador, despre împăcarea cu Simina! Ce vor cei doi: „Îmi pare rău...”

Jador a fost întrebat dacă vrea să se împace cu Simina. Ce vrea concurentul de la Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Jador și Simina încă nu reușesc să clarifice relația lor. Deși pe Alex Zănoagă îl deranjeză să își vadă iubita vorbind cu Jador, cei doi au vorbit și au încercat să vadă ce mai au de clarificat.

În ediția de astăzi, Jador a fost întrebat dacă a trecut peste relația cu Simina și dacă se gândește la împăcare.

Concurentul a recunoscut că nu se gândește la împăcare, deși a recunoscut în repetate rânduri că îi este greu să o vadă pe Simina în brațele lui Alex Zănoagă.

Citeste si: Fotografii de pe vremea când Ana-Maria de la Puterea Dragostei era iubita lui Andy! Cât de frumoși erau împreună!

Citeste si: Imagini fabuloase cu casa părintească a lui Horia Brenciu! Artistul a crescut în curtea unei biserici din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie: „Omul care e pervers...”

Mie îmi pare rău. Am zis că dacă îl deranjez eu aici, să plece unul dintre noi acasă. Normal să primească o pedeapsă. Și el a greșit de multe ori”, a spus Simina, după ce a auzit răspunsul lui Jador.

„Sigur l-a deranjat că am vorbit cu Jador și am râs. Ne plac banii tuturor, și mie îmi plac. Dar disperată nu sunt după bani”, s-a apărat Simina și l-a certat pe Jador pentru că a spus că este disperată după bani.

Nu mă mai interesează”, a spus Alex, vizibil supărat, după ce a văzut că iubita sa continuă să vorbească în timpul emisiunii cu Jador.

Îmi cer scuze, dacă am spus așa, că ești disperată”, i-a spus și Jador Siminei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate