Jador i-a pus cuțitul la gât lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Gestul a fost făcut în public, iar imaginile au devenit virale! VIDEO

Jador a fost filmat în timp ce îi punea cuțitul la gât lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. VIDEO

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Jador i-a pus cuțitu la gât lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Gestul a fost făcut în public, iar imaginile au devenit virale! VIDEO


In articol:

Jador și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au devenit prieteni buni în timp ce de aflau în competiția din Turcia. În ciuda neînțelegerilor dintre manelist și Andra Volos și a acuzațiilor pe care cei doi tineri și le-au adus de-a lungul timpului, ei au rămas prieteni buni.

Jador i-a pus cuțitu la gât lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Gestul a fost făcut în public, iar imaginile au devenit virale! VIDEO

Și după ieișirea din competișie, Jador și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au continuat să își petreacă timpl împreună. Recent, cei doi foști concurenți au fost filmați în timp ce se aflau la o terasă și luau masa. La un moment dat, Bogdan Mocanu a luat puțin orez din farfuria lui Jador. Prietenul lui nu a rămas indiferent și, în glumă, i-a pus la gât cuțitul pe care îl avea în mână și i-a luat ultima bucățică din farfurie, în timp ce Bogdan Mocanu privea neputincios. Imaginile au devenit virale pe TikTok și au stârnit amuzamentul fanilor celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pe internet

Andra de la Puterea Dragostei și-a anunțat recent plecarea din România. Frumoasa concurentă s-a despărțit recent de Bogdan Mocanu și a decis să se întoarcă, pentru o perioadă, în Italia, acolo unde locuiește mama ei.

Citeste si: Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”

La scurt timp după ce Andra de la Puterea Dragostei a publicat un vlog pe YouTube în care anunța că a păsărit România și că a fost dezamăgită că Bogdan Mocanu nu a mers la aeroport să-și ia la revedere de la ea, fostul concurent a publicat un mesaj emoționant.

„Doamne, nu sunt ok, nu sunt eu însumi. Sunt dărâmat. te rog, calmează-mi mintea, vindecă-mi inima și ia-mi grijile”, este mesajul pe care Bogdan Mocanu l-a publicat pe pagina lui de Instagram, după ce Andra de la Puterea Dragostei a plecat în Italia.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate