Jador i s-a destăinuit Roxanei de la Puterea Dragostei! Ce simte ACUM pentru Cristina Pucean

Jador de la Puterea Dragostei o place pe Cristina Pucean, cea cunoscută ca dansatoarea maneliștilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Jador de la Puterea Dragostei a făcut o măturisire interesantă în fața colegei sale de emisiune, Roxana. Jador și Roxana de la Puterea Dragostei se înțeleg bine, chiar dacă între tânără și Bogdan Mocanu, cel mai bun prieten al lui Jador, a fot o poveste de iubire încheiată urât.

fara descriere

Ei bine, chiar în fața Roxanei s-a deschis Jador și a vorbit despre una din slăbiciunile lui, despre Cristina Pucean, cea cunoscută ca dansatoarea maneliștilor. Cei doi, în ultima perioadă, au tot conversat, susține Jador. ”Vorbesc mereu cu ea, e super ok, ca și om. E cuminte! Îmi place de ea”, i-a spus Jador Roxanei de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ea este concurenta de la Puterea Dragostei Grecia care îl place pe Jador! Vezi cât este de frumoasă şi ce spune artistul despre ea! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, invidios pe Jador! Cum s-a dat de gol? Fanii l-au atacat imediat pe fostul concurent EXCLUSIV

Citeste si: Cristina Pucean, show la nuntă! Dansatoarea favorită a maneliștilor a învățat mireasa să se miște

 

fara descriere

Cristina Pucean, dansatoarea maneliștilor, la Puterea Dragostei pentru Jador?

De altfel, recent, au existat zvonuri că tânăra dansatoare ar putea să intre în casa de la Puterea Dragostei ca și concurentă. Atunci, Jador s-a arătat încântat de idee și a mărtărisit chiar că ar încerca să facă un cuplu cu aceasta, deoarece i se pare tare sexy.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate