”regii” TikTok-ului
”regii” TikTok-ului

Vedete

Jador, mesaj special pentru ”regii” TikTok-ului, înainte de plecarea în Republica Dominicană: ”Așa da…”

Jador le-a transmis un mesaj soților Bodi, deveniți celebri pe TikTok!

Jador, unul dintre cei mai iubiți concurenți ai primului sezon Puterea Dragostei, urmează să participe la sezonul doi Surivor. Artistul a scos hit-uri după hit-uri, care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. După participarea la emisiunea fenomen de la Kanal D, Putereaa Dragostei, Jador a dat lovitura în industria muzicală.

Citeste si: Groparii dansatori din Ghana au aterizat pe străzile din România. Câțiva tineri, haz de necaz pe timp de pandemie

Cântărețul se bucură de un succes enorm, iar piesele lui ocupă mereu primele locuri în trendingul românesc, semn că sunt foarte apreciate și ascultate.

Alexandra
Alexandra

Jador, mesaj pentru ”regii” TikTok-ului

Jador este foarte celebru și pe TikTok, o aplicație celebră, care a scos la suprafață multe persoane talentate și nu numai. Alexandra și Ionuț Bodi au fost denumiți de către internauți, ”regii” Tiktok-ului, datorită faptului că sunt foarte urmăriți pe aplicația precizată.

Citeste si: Scandalul dintre Alex Velea și Lino Golden continuă! Trapperul îl acuză pe iubitul Antoniei de un lucru incredibil: "Nu stați cu oameni care nu se bucură.."

Cei doi soți sunt foarte modești și cinstiți, trăind viața ca orice om normal. Alexandra și Ionuț Bodi se distrează pe TikTok, filmându-se în diferite ipostaze, dar de cele mai multe ori dansând. Ei bine, Jador i-a descoperit pe cei doi soți pe TikTok și le-a transmis și un mesaj, înainte de plecarea în Republica Domnicană, la Survivor.

Deși în urmă cu ceva timp, Alexandra și Ionuț Bodi anunțau despărțirea, iată că acum lucrurile merg spre foarte bine. Astfel, Jador a ținut să-i felicite.

”S-au împăcat, mă, așa da. Bravo lor, bravo lor”, a spus Jador.