Jador, momente de coșmar la Survivor România. Faimosul nu mai vrea să audă de Culiță Sterp: „Singurătatea mă distruge”

Tensiuni mari în echipa Faimoșilor. Jador nu mai vrea să audă de prietenul lui, Culiță Sterp.

Jador, momente de coșmar la Survivor România
Jador plange dupa ce Faimosii l-au atacat[Sursa foto: Captură KANAL D]
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Jador trece prin momente grele la Survivor România, după ce colegii săi din echipa Faimoșilor l-au acuzat că aduce energie negatică și se comportă urât. Șocul cel mare pentru artist a fost intervenția prietenului său Culiță Sterp, care la rândul lui l-a învinovățit pentru neînțelegerile din grup.

Jador, momente de coșmar la Survivor România

Artistul a fost luat prin surprindere, pentru că nu se aștepta ca bunul său prieten, Culiță Sterp, să spună toate aceste lucruri în consiliu. Jador a declarat că ar fi preferat ca acesta să-l fi luat deoprate și să-i explice ce îl deranjează.

Citeste si: Iubita lui Culiță, reacție tranșantă după scandalul de la Survivor România 2021! ”Nu încearcă să-l dea afară pe Jador!” Femeia, asaltată de mesaje dure de la ”jadorași”

Totuși, Culiță Sterp i-a spus că nu e prima oară când îi atrage atenția că are un comportament neadecvat, însă întotdeauna a refuzat să-l asculte. În aceste condiții, fără sprijinul celui pe care îl considera frate, Jador i-a mărturisit Elenei Marin că se simte singur.

Cei doi au purtat o discuție sinceră, iar Jador a găsit puțină alinare în vorbele Elenei Marin. De altfel, artistul îi mulțumește că nu l-a vorbit de rău, lucru care i-ar putea afecta cariera pe viitor.

Jador: Eu ție ți-am spus „taci...”, alții au spus „făcea-mi-ai, să-ți dau...”

Elena: Corect. Eu am vorbit în numele meu, de-asta am spus că nu mi-ai greșit.

Jador: Eu puteam să scot în evidență lucrurile astea.

Jador, momente de coșmar la Survivor România
Jador si Elena discuta dupa consiliul de la Survivor [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România, acuzații grave la adresa lui Jador. Prietenia lor atârnă de un fir de ață: „Eu nu aș face asta, Culiță!”

Elena: Fii tu cu tine! Fii pe barba ta. Ăsta e cel mai bun sfat pe care pot să ți-l dau. Și psihicul să fie puternic.

Jador: Îți mulțumesc că nu ai vorbit de rău, chiar mersi.

Elena: Dar nici nu am de ce și nici nu am cum. Ai văzut că am fost foarte asumată, dar nu am vorbit de rău. Fiecare om merită nu a doua și a treia, ci a patra șansă. Atâta timp cât poți să vii să-ți ceri scuze, omul ăla a știut să-și recunoască vina.

Jador: Oamenii care te-au ars și te fură, aș fi putut să scot în evidență chestia asta și să creez o imagine. Dar nu m-ar bate pe mine Dumnezeu când eu știu că copilul ăla vrea să facă o carieră și eu să dau în cariera lui? De-asta nu fac unele lucruri.

Citeste si: Roxana Ghiță, mărturisire emoționantă la Survivor România. Războinica a trecut prin momente de coșmar în jungla Dominicană: „Nu am discutat lucrurile astea...”

Elena: Asta ne diferențiază pe noi ca oameni. Unii ar face orice și ar călca pe cadavre ca să-și atingă țelul, iar alții sunt mai umani.

Jador, momente de coșmar la Survivor România
Jador si Elena Marin[Sursa foto: Captură KANAL D]

Elena Marin, un aliat pentru Jador la Survivor România

Jador a recunoscut că singurătatea este nocivă pentru el, iar acum că s-a certat cu prietenul lui Culiță Sterp e posibil să-i fie mai greu în competiție. Totuși, el spune că încearcă să nu poarte resentimente față de nimeni și să accepte pe toată lumea.

La rândul ei, Elena Marin mărturisește că a trecut prin momente grele atunci când a realizat că este singură, pentru că de multe ori a fost percepută greșit de colegii săi. 

Citeste si: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor România 2021. Războinicul este campion la box în Anglia

Jador: Treaba asta, singuratatea mă distruge, nu-mi place să fiu singur.

Elena: Bine ai venit în clubul meu. Am încercat să nu supăr pe nimeni și pare că am deranjat pe toată lumea și că sunt singură. Am înnebunit, Jador.

Jador: Nu vreau să urăsc pe nimeni, eu vreau să iubesc pe toată lumea. Mai mult pe ăia care îmi vor răul. Asta vreau de la mine. Dacă reușesc asta, pot să plec acasă. Lecția asta o mai am de învățat și atât.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soțul celebrei Jamila, tânăra care a cucerit internetul cu rețetele ei. Lui i se datorează cariera ei de succes: „Am trecut prin foarte multe împreună” FOTO

Imagini de coșmar la Circul din București! Un acrobat a căzut în cap, după ce a executat un număr la „Roata Morţii”

Iubita lui Culiță Sterp, reacție după scandalul de la Survivor România 2021! ”Nu încearcă să-l dea afară pe Jador!”

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Lovitură totală pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani. Guvernul pregătește bomba: Vor fi taxați

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Facebook i-a cerut lui Roger Waters - Pink Floyd o melodie celebră pentru a promova Instagram. El i-a răspuns lui Zuckerberg: F...k you!.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies