Jador, răspuns ŞOC la atacul lui Dani Mocanu! N-ai să crezi ce a putut să spună cântăreţul! "Îl aştept!" EXCLUSIV

Jador, răspuns incredibil la atacul lui Dani Mocanu! N-ai să crezi ce a putut să spună cântăreţul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Într-un interviu exclusiv acordat reporterilor WOWbiz.ro, Dani Mocanu a recunoscut că se gândește la modul cel mai serios, pentru prima oară în viața lui, să se implice într-un proiect TV.

Normal, cum este un bărbat care își dorește să se implice într-o relaţie, Dani Mocanu consideră ”Puterea Dragostei” show-ul ideal pentru a-şi îndeplini visul.

Citeste si: Doamne, cât a ajuns să câştige Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei! Uite ce tarif are pentru un concert! EXCLUSIV!

Dacă tot am spus că sunt în căutarea unei relații, cred că aș merge la ”Puterea Dragostei”! Sincer, am urmărit puțin emisiunea și sunt câteva fete drăguțe! Chiar dacă îmi place cineva, nu am cum să spun acum...”, a spus Dani Mocanu.

fara descriere

Mai mult decât atât, cum în casa ”Puterea Dragostei” ar avea un rival în ceea ce privește muzica, pe Jador, un cântăreţ în plină ascensiune, Dani Mocanu a explicat că mai puțin experimentatul solist nu reprezintă, sub nicio formă, un pericol pentru el.

Nu, nici nu vreau să deschid subiectul despre alții. Cu mine nu există concurență cu nimeni, eu sunt eu!”, a spus, încrezător în șansele sale.

Jador, răspuns incredibil la atacul lui Dani Mocanu!"Are şanse să-şi găsească perechea"

Ei bine, contactat telefonic şi întrebat ce părere are despre spusele colegului său de breaslă, Jador a părut încântat de hotărârea lui Dani Mocanu de a-şi încerca norocul în amor la "Puterea Dragostei".

"Îl aştept cu drag pe Dani în casă. Aici sunt foarte multe fete frumoase, carismatice şi inteligente, aşa că are şanse mari să-şi găsească perechea.", a spus interpretul piesei "Indiferenţa ta".

fara descriere

 

Jador este foarte fericit. Ultimul single al artistului, "Indiferenţa ta", lansat acum câteva zile, pe 13 aprilie, are deja mai bine de trei milioane de vizualizări şi este, de două zile, pe primul loc în "trending".

Solistului nu i-a venit să creadă când a văzut câţi oameni au fost curioşi să-i vizioneze videoclipul într-un timp record şi le-a transmis fanilor lui un mesaj emoţionant.

Citeste si: Bomba zilei! Jador a fost cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu...Simina! "Era nehotărâtă şi flirta cu toţi bărbaţii!" EXCLUSIV!

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. De ziua mea, mi-au făcut o super surpriză şi am fost extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentul respectiv, am o stare de euforie. A fost ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a spus Jador.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate