Vedete

Jigniri peste jigniri la WOWbiz! Dragos sare in apararea fratelui sau Alex Nedelcu. I-a pus la punct pe Anca si Alex Moraru

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Jigniri peste jigniri la WOWbiz! Dragos sare in apararea fratelui sau Alex Nedelcu. I-a pus la punct pe Anca si Alex Moraruicon photo

Alex Morar, cel mai recent eliminat din echipa Razboinicilor, il confrunta, la WOWbiz, pe fratele lui Alex Nedelcu, zis "Bentita".

Dragos Nedelcu nu a mai suportat jignirile adresate fratelui sau si a luat atitudine."Fratele meu nu jigneste usor, poate toti suntem vulcancici. Am vazut cateva discutii, dar n-am inteles din ce cauza se certau.

Alex - "M-a acuzat ca sunt fals, pe ceva ce n-am facut. Acuzatii pentru Rusu, dar el avea protectie si a dat in mine ca sa destrame Razboinicii. Faceau bisericute intre ei, dar niciunu n-a avut curaj sa ma nominalizeze pentrut ca. Eu am fost solidar fata de echipa. Alex fost fals"."Zaharul pentru noi era aur acolo, mai mult decat energie. Am impartit un pliculet la toata echipa. Si el mi-a zis ca nu i-a facut bine. Ca n-a vrut sa ia parte la asta.

"El nu se apleca ... nu facea d-astea. Fugea prin jungla si manca cocos singur. Eu mancam din solidaritate cu echipa. Si mi-a recunoscut", a continuat Alex.Dragos- "Nu pot sa te contrazic, dar de multe ori am vazut ca aducea nuci de cocos".

Alex- "L-am prins mancand, nu impartea cu noi mereu. Devenise individualist."

Dragos - "As fi vrut ca Anca sa nu aduca atatea jigniri. Ea mereu e cea mai buna, ea a concurat cel mai bine. Asa vezi tu situatia.

Anca - "Eu i-am ajutat enorm. Acum sper sa iasa Alina si apoi Bentita."

Dragos: "Nu ii mai spune asa fratelui meu. Daca el e Bentita, atunci tu esti Colorata...".


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune